
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
RYŽA A CESTOVINY |
Zuzana M. (zumma) ID 214481 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Výborné cestoviny[ recept č. 57633 zo dňa 22.10.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY rozpis je cca na 2 porcie : 1/4 balenia cestovín (ja mám najradšej fusili - špirálky), 4 paradajky, 60 g Schwarzwaldskej šunky, 1/2 - 1 dl suchého bieleho vína, 1-2 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, 2 mozarelly, 50 g parmezánu alebo syra podobného typu, 2 PL olivového oleja POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme si cestoviny. Na rozpálenú panvicu dáme olej, pridáme pokrájané paradajky, chvíľu restujeme, pridáme roztlačený cesnak, podlejeme vínkom, necháme vyvariť alkohol, pridáme trocha soli (pozor - aj šunka je slaná) a korenia, na kúsky pokrájanú Schwarzwaldskú šunku (neodporúčam zamieňať za inú - treba práve šunku takejto výraznej chuti), pár minút opekáme, nakoniec pridáme pokrájanú mozarellu, premiešame - keď sa začne mozarella topiť pridáme uvarené a scedené cestoviny a parmezán, premiešame dobre so zmesou a panvici a podávame ... ja so dozdobila petržlenovou vňaťou a hoblinami parmezánu. Výborné ... odporúčam skúsiť. |