
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Zuzana M. (zumma) ID 214481 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Senzačné gnocchi[ recept č. 57621 zo dňa 18.10.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Gnocchi (cca 300 g pre 2 osoby), 2 jarné cibuľky, 3 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, 60 g prosciutta, 100 g parmezánu alebo syra podobného typu, 2 PL olivový olej, 1 PL maslo, 50 ml suchého bieleho vína, 150 ml vývaru, vňať jarnej cibuľky a hoblinky parmezánu na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY ... ďalší výborný recept z dielne Marcela Ihnačáka ... dnes som skúšala - je výborný, preto posúvam ďalej ... gnocchi (ja som použila hotové talianske, šikovnejšie gazdinky môžu urobiť doma) vložíme do osolenej vriacej vody a povaríme cca 1-2 minúty (keď vyplávajú na povrch sú hotové), vyberieme a odložíme do misy. Rozpálime panvicu, vložíme nadrobno pokrájané prosciutto, nadrobno pokrájanú bielu časť cibuliek, nadrobno pokrájaný cesnak, pridáme olivový olej, maslo, orestujeme, pridáme biele víno, necháme vyvariť alkohol, následne pridáme vývar a strúhaný syr, ktorý necháme vo vývare rozpustiť, osolíme a okoreníme, necháme pár minút prebublať, vložíme uvarené gnocchi, premiešame, prehrejeme a podávame, ozdobené zelenou vňaťou cibuľky a hoblinami parmezánu ... dobrú chuť |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (19.10.2014, 13:52) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |