
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Špaldový koláč s tvarohom a slivkami[ recept č. 57561 zo dňa 8.10.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2 hrnčeky špaldovej múky, 1/2 hrnčeka hnedého cukru, 1 prášok do pečiva, 3 PL domáceho mandľového masla , 2 vajíčka, 3/4 hrnčeka vody, Navrch:, hrudkový tvaroh - použila som Rajo ochutený citrónový tvaroh, slivkový kompót POSTUP PRÍPRAVY Vajcia vymiešame s cukrom. Postupne pridáme zvyšné ingrediencie a riedime cesto vodou. Hotové cesto vylejeme na menší papierom na pečenie vystlaný plech. Navrch rozdrobíme tvaroh a poukladáme slivky podľa chuti. Pečieme v rúry vyhriatej na 200°C asi 35 minút. www.fitnessdesserts.blogspot.sk |
Monika T. (monka191) ID 302447 (28.4.2015, 22:17) |
Dobrý deň, nechcete sa zapojiť do našej súťaže "Milijeme sladké" .Podeľte sa s nami o vaše fotografie a recepty zákuskov, koláčov a dezertov a vyhrajte fantastický kuchynský robot BOSSCH MUM s kompletným príslušenstvom a až 3 ceny poroty. Tak neváhajte, bezplatne sa zaregistrujte na našej stránke www.talentagent.sk a pridajte svoju fotografiu do súťaže už teraz.Hlasovanie spúšťame už 3 mája... Ďakujeme ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (22.1.2015, 15:52) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Andrea K. (GEKO) ID 51272 (13.10.2014, 19:39) |
Prosím vás aké je to domáce mandlové maslo ???? | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 (28.10.2014, 19:41) |
Mandľové maslo si vyrobíte veľmi jednoducho tak, že rozmixujete mandle v mixéri. Najprv sa len rozdrvia na múčku, ale potom sa začnú uvoľňovať oleje a vznikne krémová konzistencia. Treba priebežne mixér zastavovať a stierať mandle prichytené na stranách. Môžete pridať aj lyžicu kokosového oleja pre jemnejšiu konzistenciu, prípadne trochu medu. Skladujte ho v chladničke. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva M. (evita76) ID 15730 (9.10.2014, 19:04) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |