
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Dantim S. (DANTIMshop) ID 304374 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | ***Fialová BUBLANINKA ***[ recept č. 57447 zo dňa 18.9.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 hrnček polohrubej múky 1/2 hrnčeka oleja 1/2 hrnčeka cukru kryštálového 3 vajíčka 1 biely jogurt (250ml) 1/2 sáčku kypriaceho prášku/ prášku do pečiva\ Ostružiny černicové (černice- 200g ) Slivky (10 kusov) Hrozienka sušené čokoláda mliečna POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady okrem ovocia zmiešame v miske. Mixérom/ metličky / vrtuľky- vymiešame do hladkého tekutého cesta. Necháme v miske (nech dýcha :-)) Do zapekacej misy (keramickej/ na pekáč s teflonovým okrajom) poukladáme hrozienka, ktoré predtým plávajú vo vode asi 10 min. aby zmäkli. Na ne poukladáme pokrájane slivky na osminky Po slivkách nastrúhame čokoládku. Keď vám kúsok nedostrúhanej kocky vypadne na ovocie, nevadí, niekto bude mať sladší deň ako ostatní :-) Na vrch posypeme černicami. Celú ovocnú kreatúru polejeme cestom, ktoré sa už nadýchalo- efekt nie je viditeľný (nečakajte zmenu), len sa cesto cíti lepšie :-) Šmykneme to do trúby vyhriatej na 150-170 stupňov. Necháme piecť zhruba 25-40 minút. Treba ho kontrolovať, niekedy sa s nami chce hrať a po pichnutí sa ešte aj po 35 minútach nalepí na špáradlo, čo značí, že je vnútri surové. Vyberieme misu a posypeme nastrúhanou čokoládou. Pre labužíkov a pojedačov kalórií si postriekame šľahačkou ! Dobrý chuť, a nech Vám padne na úžitok a zdravie! Nezabudnite jesť a variť s láskou, lebo tam kde energiu vložíme, odtiaľ bude sršať pre všetkých! |