. .. .. .. .. .. .
. .

Slany kolac s udenym lososom/quiche - RECEPT 57213

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 274356 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Slany kolac s udenym lososom/quiche


[ recept č. 57213 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

balenie listkoveho cesta (cca 320g -uz zrolovane), balenie udeneho lososa (120-200g podla chuti), 300ml kyslej smotany, 5 vajicok, kopor (najlepsie cerstvy), 300g struhane syra (eidam)

POSTUP PRÍPRAVY

Vymastime si formu na pecenie (stredne velku), na ktoru polozime papier na pecenie a nan ulozime cesto. Ja som mala uz zrolovane tak som mala menej roboty :) Vymiesame si vajicka s kyslou smotanou, ochutime solou a korenim a pridame nasekany kopor (nemusi byt). Na cesto ukladame vrstvu lososa, zalejeme polovickou zmesi vajicok a smotany a zase losos a opat vajickova zmes
Na vrch nastruhame vela syru a sup do rury - 180 stupnov a pecieme zhruba 30-35 minut kym nam vrch zozlatovie

Dobru chut!
<< Ovocná so psíkom | Slany kolac s udenym lososom/quiche | Nátierka z foie gras (pečene kŕmenej kačky / husi) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu