
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mária M. (maja155) ID 101196 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Černohorský rezeň, opekané zemiaky, zeleninová obloha[ recept č. 57036 zo dňa 23.6.2014 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY x POSTUP PRÍPRAVY x |
![]() | Liba B. (babibi) ID 213130 (17.1.2016, 17:02) |
tak a už jsem našla i recept... Mäso na tenko naklepeme, utrieme papierovou utierkou. Osolíme a obalíme múkou - tesne pred smažením - namáčame v cestíčku. Pomaly smažíme v oleji z oboch strán, aby sa všetko prepieklo .... (Ak by sa mäso tesne pred smažením neobalilo v múke, hrozí, že počas smaženia sa "vyzlečie" z cestíčka.) ................. Cestíčko: Zemiaky na jemno nastrúhame, osolíme, pridáme pretlačený cesnak, soľ, majoránku, korenie, vajíčka. Miešame a postupne pridávame múku a mlieko, aby sme získali cestíčko hustoty asi ako na lievance. když to bude vadit,tak to smažu |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Soňa T. (rexo) ID 108927 (19.1.2016, 9:31) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Andrea I. (bmw118d) ID 295781 (26.9.2014, 18:59) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Blažena K. (blazka54) ID 121627 (16.1.2016, 20:36) |
a recept je kde? našo nám je obrázok? | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |