končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POLIEVKY |
Zuzana H. (Huma) ID 28927 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Demikát[ recept č. 56553 zo dňa 1.4.2014 ] POTREBNÉ PRÍSADY maslo 2 veľké cibule kyslá smotana 30dg bryndze polievkový základ POSTUP PRÍPRAVY Na orechu masla popraž na tenké polmesiace nakrájané cibule. Keď je cibuľa sklovitá, zalej vodou pridaj polievkový základ. V miske si zamiešaj metličkou bryndzu so smotanou. Ohrej ju cibuľovým vývarom v miske, miešaj a až po aklimatizácii pridaj do polievky, nechaj prevrieť. Podávaj s čiernym chlebom. Brú chuť! |
Adriana M. (adri22) ID 267987 (4.4.2014, 22:56) |
Ja robim bryndzovu trochu inak-so slsninkou a melencekmi,ale skusim |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana H. (Huma) ID 28927 (6.4.2014, 10:48) | ||
mnam! dobry tip fantazii sa medze nekladu |
||
ODPOVEDAŤ |
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (4.4.2014, 19:52) | |
Nevyzerá to zle. Ešte som to nikdy nejedla, veríte? Toto má málokto rád. Ale asi sa odhodlám a vyskúšam, lebo bryndzu máme radi. Ďakujem za nakopnutie - podľa foto mňamka | |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana H. (Huma) ID 28927 (6.4.2014, 10:49) | ||
je to specificka zalezitost a verim, ze nemusi chutit kazdemu, ale treba skusit | ||
ODPOVEDAŤ |