
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Zuzana H. (Huma) ID 28927 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Demikát[ recept č. 56553 zo dňa 1.4.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY maslo 2 veľké cibule kyslá smotana 30dg bryndze polievkový základ POSTUP PRÍPRAVY Na orechu masla popraž na tenké polmesiace nakrájané cibule. Keď je cibuľa sklovitá, zalej vodou pridaj polievkový základ. V miske si zamiešaj metličkou bryndzu so smotanou. Ohrej ju cibuľovým vývarom v miske, miešaj a až po aklimatizácii pridaj do polievky, nechaj prevrieť. Podávaj s čiernym chlebom. Brú chuť! |
Adriana M. (adri22) ID 267987 (4.4.2014, 22:56) |
Ja robim bryndzovu trochu inak-so slsninkou a melencekmi,ale skusim ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zuzana H. (Huma) ID 28927 (6.4.2014, 10:48) |
mnam! dobry tip ![]() fantazii sa medze nekladu ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (4.4.2014, 19:52) |
Nevyzerá to zle. Ešte som to nikdy nejedla, veríte? ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zuzana H. (Huma) ID 28927 (6.4.2014, 10:49) |
je to specificka zalezitost a verim, ze nemusi chutit kazdemu, ale treba skusit ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |