. .. .. .. .. .. .
. .

NEPEČENÁ ANANÁSOVÁ TORTA - RECEPT 56355

Ivan K. (ikzm1) ID 254041
.
Oblasť: Zlaté Moravce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.9.2012
Naposledy: 14.12.2023 13:49
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 114
NÁVODY 0

TORTY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


NEPEČENÁ ANANÁSOVÁ TORTA


[ recept č. 56355 zo dňa  ]


NEPEČENÁ ANANÁSOVÁ TORTA


POTREBNÉ PRÍSADY

okrúhly piškótový korpus, kyslá smotana, puding bez varenia, želatína, ananásový kompót, džem, šľahačka

POSTUP PRÍPRAVY

Okrúhly piškótový korpus vložíme do tortovej formy, potrieme džemom alebo pokvapkáme sirupom. Do misky dáme 4 tégliky kyslej smotany alebo jogurtu, pridáme vanilkový puding bez varenia. Metličkou riadne premiešame. Pridáme ananás nakrájaný na drobné kúsky a riadne premiešame. Krém rovnomerne rozotrieme na piškótový korpus. Zakryjeme piškótovým korpusom, ktorý sme z jednej strany natreli džemom alebo pokvapkali sirupom. Na korpus poukladáme ananásové kolieska. Ananásovú šťavu zohrejeme na 60 stupňov, pridáme plátkovú želatínu. Keď sa želatína v šťave rozpustí, odložíme ju na pol hodinku do chladničky. Čiastočne stuhnutou želatínou zalejeme tortu. Tuhnutie musíme odsledovať. Keď je stuhnutá veľmi, nedá sa vyliať na tortu (vtedy ju môžeme rozpustiť v mikrovlnke a dať znova stuhnúť). Naopak, keď je želatína stuhnutá málo, môže pretiecť a nasiaknuť do korpusu. Tortu odložíme na pol dňa do chladničky. Energetická hodnota celej torty je 7280 kJ (1739 kcal). Jedná porcia (osmina torty) má 910 kJ (217 kcal). Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Okrúhly piškótový korpus vložíme do tortovej formy, potrieme džemom alebo pokvapkáme sirupom.


Do misky dáme 4 tégliky kyslej smotany alebo jogurtu, pridáme vanilkový puding bez varenia.


Metličkou riadne premiešame.


Pridáme ananás nakrájaný na drobné kúsky.


Riadne premiešame.


Krém rovnomerne rozotrieme na piškótový korpus.


Zakryjeme piškótovým korpusom, ktorý sme z jednej strany natreli džemom alebo pokvapkali sirupom.


Na korpus poukladáme ananásové kolieska.


Ananásovú šťavu zohrejeme na 60 stupňov, pridáme plátkovú želatínu. Keď sa želatína v šťave rozpustí, odložíme ju na pol hodinku do chladničky.


Čiastočne stuhnutou želatínou zalejeme tortu. Tuhnutie musíme odsledovať. Keď je stuhnutá veľmi, nedá sa vyliať na tortu (vtedy ju môžeme rozpustiť v mikrovlnke a dať znova stuhnúť). Naopak, keď je želatína stuhnutá málo, môže pretiecť a nasiaknuť do korpusu.


Tortu odložíme na pol dňa do chladničky.


Energetická hodnota celej torty je 7280 kJ (1739 kcal). Jedná porcia (osmina torty) má 910 kJ (217 kcal). Dobrú chuť!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< BRYNDZOVÉ HALUŠKY | NEPEČENÁ ANANÁSOVÁ TORTA | JARNÁ NÁTIERKA >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (4.3.2014, 19:10)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (4.3.2014, 19:07)
nádherný. (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (3.3.2014, 13:24)
paráda !!! (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu