
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Tina H. (kokaZM) ID 102821 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Štartér[ recept č. 56173 zo dňa 9.2.2014 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 hrnčeky ovsených vločiek, 2 lyžice slnečnicových semiačok, 2 lyžice mandlí, 2 lyžice orieškov, 3 lyžice trstinového cukru, 2 hrnčeky pomarančového džúsu, sušené ovocie, - toto všetko základ, potom na ozdobu biely jogurt, príp. čerstvé ovocie POSTUP PRÍPRAVY Práve to dávali v detskej relácii Zázračný ateliér, kde hravou formou vysvetlili, aby deti toto jedávali na raňajky a budú silné. Ukladám si recept a keďže ja takéto môžem, určite vyskúšam. Granulát pripravíme tak, že zmiešane ovs.vločky, semiačka, mandle, oriešky, príp. kto čo ľúbi-neľúbi, cukor. Zalejeme to pomarančovým džúsom. Premiešame a vysypeme na plech vystlaný papierom. Počas pečenia občas premiešame. Trvá to cca 25 minút. Hotovú sypkú chrumkavú zmes dáme do misky, pridáme rôzne sušené ovocie podľa chuti ako marhule, hrozienka, kokos,..... Tento granutál sa uchováva v dóze a vždy sa z neho podľa potreby odsype do mištičky, môže sa zaliať mliekom, alebo jogurtom a pridať ovocie ako banán, jahody, ananás,...... |
Helena T. (helenfodor) ID 242784 (15.6.2014, 20:53) |
moze to byt fajin, ale vadi mi tam ten trstinovy cukor, nakolko sa zistilo a potvrdzuju to i zahranicne studie, ze trstinovy cukor nie je az tak uzasny, resp. je viac skodlivy ako klasicky biely cukor. Je tomu tak podobne aj s olivovym olejom - v relaciach o vareni ho pouzivaju na vysmazanie s komentarom "samozrejme na olivovom oleji", nedajboze na panenskom. Pritom pri jeho zahriati sa uvolnuje najviac karcinogennych latok. Na vysmazanie je top zivocisny tuk, potom rastlinny. Olivovy LEN za studena. A na to nemusim mat vysoku skolu (hoci ju mam) aby som zistila, ze klasika je to najlepsie pre nas dospelych i pre nase deti. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marika B. (Magba) ID 119729 (11.2.2014, 22:08) |
dakujem ze ste to sem napisali ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |