. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Bábovka z gaštanoveho pyré - RECEPT 56090

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 11207 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Bábovka z gaštanoveho pyré


[ recept č. 56090 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajíčka 250 g gaštanového pyré/tesco,billa/ •tuk a múku na vymastenie a vysypanie formy

POSTUP PRÍPRAVY

Vajíčka oddelíme. Žĺtka vyšľahame dôkladne dopenista a potom k nim pridame namrvené alebo nastrúhané rozmrazené gaštanové pyré.Ja zvyknem prelisovať na lise na zemiaky. Rúru predhreme na 180 stupňov. Bábovkovú formu vymažte a vysypte ak máte siikonovu tu netreba. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a jemne ho zapracujte do cesta. Opatrne ho vareškou dáme do formy, vložíme do rúry, teplotu znížime na 160 a pečte približne 30 minút. Bábovku nechám asi 20 minút vychladnúť a až potom ju vyklopím možeme poliať čoko polevou ,ale je to mňamka aj tak

fotky doložim :)
<< DÁRKOVÁ KRABICE LV | Bábovka z gaštanoveho pyré | Nekysnutý špaldovo-pohánkový chlebík >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína V. (jablcko111) ID 244533 (6.2.2014, 19:59)
no, škoda, že ste nedali foto, aby sme teda vedeli, aké to je, keď sa upečie *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (6.2.2014, 20:38)
Katka určite dám ak budem piec na buduce ,-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Andrea K. (Andi) ID 260, mimibazar.sk/andi (7.2.2014, 8:25)
Sofika ale koľko je tej masy? nie iba na spodok formy? *-)
radšej zjeme to pyré asi so šľahačkou ,-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Petra K. (Petra K) ID 93979, mimibazar.sk/petrak1 (7.2.2014, 14:12)
Masy je hodne, mala som taku stredne velku babovkovu formu, este to aj trochu narastlo, len sa mi to akosi nechcelo prepiect.
Ak by som to robila este niekedy, tak potom asi radsej viac mensich formiciek, napr. na muffinky.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (7.2.2014, 11:52)
Andi ja nemusim pyre so šlahačkou :-( ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Petra K. (Petra K) ID 93979, mimibazar.sk/petrak1 (6.2.2014, 16:45)
Receptu som neodolala a vyskusala, piekla som to podla receptu 30 minut, od dopecenia to malo velmi daleko, potom som to piekla este dalsich asi 15 minut, neviem presne. Cesto je take nie ako cesto, ale iba taka naslahana pena, ked som to vyberala z formy, nechala som to vychladnut, uvolnila som boky, napriek tomu sa babovka rozpadla na tri kusy, ani krajat sa to neda, je to len taka akokeby pena. Chutovo to nie je zle, ale uz to radsej nikdy robit nebudem.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (6.2.2014, 19:52)
Petra je mi lúto,,že sa vam nevydarila moja sa nerozpadla a každa rura je iná ja som to robila aj v jenskej mise.... :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
Petra K. (Petra K) ID 93979, mimibazar.sk/petrak1 (7.2.2014, 14:10)
a v jenskej mise sa to dobre prepieklo? Lebo mne rura pecie praveze silnejsie a rychlejsie, ked je v recepte pisana teplota a cas, tak vacsinou je to o trosku skor, alebo dam o 10 stupnov nizsiu teplotu.
Ja si myslim, ze lepsie by sa to prepieklo v muffinkovych kosickoch
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina F. (mata3636) ID 133276 (31.1.2014, 21:04)
ani cukor, ani múka?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (31.1.2014, 22:50)
niéééé pyre je sladene ochutené ,-) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina F. (mata3636) ID 133276 (1.2.2014, 16:32)
Pyré je ochutené, to je pravda, ale žeby až tak, že to osladí bábovku, tak to by som nepovedala. Recept ma zaujal, lebo máme radi gaštany, ale skúšať ho radšej nebudem. Možno, keď pribude foto, tak sa odhodlám
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabriela F. (recept) ID 192267 (31.1.2014, 20:25)
ak sa mozem opytat tak tam vobec nejde cukor
ODPOVEDAŤnahlásiť
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (31.1.2014, 22:50)
to pyre sa predáva ochutene aspoň u nás čiže to je už sladké aj s rumom :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva B. (dobritko) ID 216301, mimibazar.sk/dobritko (7.2.2014, 18:11)
ja by som do cesta pridala aj celozrnnú špaldovú múku
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu