
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Natali F. (druna) ID 217609 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Vyborny kolac s dulami a jablkami[ recept č. 55630 zo dňa 23.11.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2 velke dule,1 jablko,250-500ml,5-6 lyzic slivkovy dzem,trosku konaku,3 lyzice krystalovy cukor,1 drievko skorica,3 klinceky. Na cesto potrebujeme 1 heru,alebo maslo izbovej teploty,1 salku 200ml-krystalovy cukor,4 vajcia,2 salky hl.muka+ 1 prasok do peciva,1/2 salky mlieko1 vanilkovy cukor,1 lyzica mleta skorica,ak mame radi mozeme pridat trocha mleteho muskatoveho orieska, mletych klincekov,ale pozor nie vela,aby nas kolac nebol horky! POSTUP PRÍPRAVY Do hrnca dame vino,ked nechceme, mozeme namiesto vina dat vodu,pridame slivkovy dzem,cukor,konak,dule a jablko rozkrojime ,vycistime a kazdu stvrtku nakrajame na 4 pasy,pridame do hrnca,nezabudnime na drievko skorice a 3 klinceky, varime cca 20 min,pocas varenia lahka premiesame Do mixera nakrajame maslo,ci heru,prisypeme cukor a miesame do peny,postupne pridavame vajicka,muku a mlieko,skoricu,vanilkovy cukor a hotovo Vymastime a vysypene mukou tortovu formu vylejeme do nej cesto a povyberane dule,jablka na tanier postupne ukladame na vrch cesta,mozeme troska aj zatlacit Pecieme vo vopred rozohriatej rure na 175 stupnov vzduch priblizne 40-50 minut Upeceny,vychladnuty kolac polejeme syrupom z dul a jablk a pocukrujeme vanilkovym a prakovym cukrom Dobru chut! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Valéria K. (valery100) ID 21394 (24.11.2013, 18:15) |
Čo sú dule. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Natali F. (druna) ID 217609 (25.11.2013, 12:59) |
Zlte aromaticke ovocie ktore dozrieva na jesen,musi sa varit alebo piect, viac urcitre najdete na google | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |