. .. .. .. .. .. .
. .

Nepečená gaštanová torta - RECEPT 54921

Martina P. (rikinka) ID 16490
.
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.5.2007
Naposledy: 28.5.2021 20:29
Aktualizácia: 23.10.2012 12:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 155
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 19
RECEPTY 141
NÁVODY 0

TORTY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)


Nepečená gaštanová torta


[ recept č. 54921 zo dňa  ]


Nepečená gaštanová torta


POTREBNÉ PRÍSADY

1 bal. /cca 220g/ sušienok /esíčka, derby.../°°°100g masla°°°250g zmrazeného gaštanového pyré°°°500ml smotany na šľahanie - 33%°°°2 vanilínové cukre°°°1 PL kakaa°°°marhuľový džem Na ozdobenie: biela čokoláda /tá je tam asi - pre mňa - najdôležitejšia/ :-)

POSTUP PRÍPRAVY

Tak toto bolo pre mňa ako nebíčko v papulke. Úžasne sladká, gaštanové pyré s bielou čokoládou, lahodné spojenie chutí.
Zdroj: časopis 1/2013 zákusky, torty, koláče


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Použila som tieto sušienky. Rozdrvila som ich...


... pridáme zmäknuté maslo a vypracujeme hmotu, ktorú natlačíme do okrúhlej formy.


Hmotu natrieme džemom,


na tento nastrúhame zmrazené gaštanové pyré.


Zo smotany na šľahanie a vanilínového cukru vyšľaháme tuhú šľahačku, ktorú rozotrieme na gaštanové pyré, ALE ...


... 1/3 vyšľahanej šľahačky si oddelíme a primiešame kakao.


Do cukrárenského vrecka si dáme kakaovú šľahačku a ozdobíme tortu. Postrúhanou bielou čokoládou dozdobíme stred šľahačky a zvyšné časti okolo ružičiek. Ja som si to prehodila, na gaštanové pyré som dala najprv bielu čokoládu a tak ozdobila. Čokoládové ružičky ale na tej čoko nedržali celkom pevne. Ale bolo to len pre nás, takže nám to vôbec nevadilo :-).


Na ružičky môžeme pridať ozdobné guľôčky.


Necháme poriadne stuhnúť a .... môžeme sa do nej pustiť ! Mňam.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Brokolica so syrovo-cesnakovým krémom | Nepečená gaštanová torta | Čína z cukety >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (6.9.2013, 16:42)
(Y) (Y) (Y) teraz by bodla ku (C)..... ,-)..... (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (6.9.2013, 18:45)
:^) veru :-p
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu