Maria P. (teleflex) ID 105501 |
 |
Oblasť: Nitra |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 23.7.2009 |
Naposledy: 21.5.2025 22:51 |
Aktualizácia: 29.9.2018 12:06 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
Baklažánová nátierka na hrianky...
[ recept č. 54821 zo dňa 26.8.2013 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
1 baklažán, asi 4-5 strúčikov cesnaku, soľ, citrónová šťava, 50ml bieleho jogurtu...
POSTUP PRÍPRAVY
Baklažán umyjeme, osušíme, popicháme nožom a vcelku dáme na 30 minút piecť na 180 °C...ešte horúci pomocou vidličky ošúpeme a buď vidličkou pomliaždime alebo rozmixujeme, osolíme, ochutíme citrónovou šťavou, jogurtom a pridáme roztlačený cesnak...premiešame a natierame na opečený chlebík. |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (15.5.2015, 21:41) |
poznám výborná nátierka ak možem odporučiť najlepšie je baklažán piecť v pahrebe v alobale dodá mu to ešte lepšiu chuť...samozrejme výborná je aj pečená v rúre...vďaka za pripomenutie  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Maria P. (teleflex) ID 105501 (16.5.2015, 11:07) |
za máličko... a ja zase ďakujem za tip na pečenie v pahrebe, v lete na dovolenke určite vyskúšam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lenka W. (Slenky) ID 302403 (15.5.2015, 14:54) |
Mnaaaaam!!! hladala som nieco na rychlu veceru a veruze som nasla, dnes skusam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Maria P. (teleflex) ID 105501 (15.5.2015, 18:25) |
som rada... dúfam, že bude chutiť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Lenka W. (Slenky) ID 302403 (18.5.2015, 14:26) |
Chutila ako keby to bola posledna vecera aj priatel sa oblizoval, co je mnohorocny nepriatel baklazanu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |