. .. .. .. .. .. .
. .

Plnený syr s bielou plesňou 4x inak - RECEPT 54773

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 214481 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Plnený syr s bielou plesňou 4x inak


[ recept č. 54773 zo dňa  ]


Plnený syr s bielou plesňou 4x inak


POTREBNÉ PRÍSADY

... tentokrát trocha netradične :-))) rada skúšam nové kombinácie a tieto sa mi celkom osvedčili ... nedá to veľa práce a efekt je zaručený :-))) potrebujeme : syr s bielou plesňou (hermelín, Encián, ...), mleté vlašské orechy, cesnak, sušené figy - lepšie sú mäkšie, sušené ďatle, sušené paradajky (vo vrecku - nie v náleve), soľ

POSTUP PRÍPRAVY

1/ syr prekrojíme horizontálne na 2 polovičky, z oboch častí opatrne lyžičkou vyberieme tak, aby nám vznikli
misky s cca 0,5 cm okrajom
2/ zo syra, ktorý sme "vydlabali" urobíme plnku podľa chuti :

plnka č. 1 - klasika : k vydlabanému syru pridáme mleté orechy a cesnak podľa chuti, zmiešame, ochutíme
štipkou soli
plnka č. 2 : k vydlabanému syru pridáme nadrobno pokrájané sušené figy (1-2 kusy na jeden syr), vidličkou
dobre zmiešame, ochutíme štipkou soli
plnka č. 3 : k vydlabanému syru pridáme nadrobno pokrájané sušené ďatle (1-2 kusy na jeden syr) , vidličkou
dobre zmiešame, ochutíme štipkou soli (táto verzia je dosť sladká)
plnka č. 4 : k vydlabanému syru pridáme nadrobno pokrájané sušené paradajky (1-2 kusy na jeden syr) ,
vidličkou dobre zmiešame, ochutíme štipkou soli

3/ príslušnou plnkou naplníme jednu polovicu syra, priklopíme druhou polovicou, zabalíme a necháme
odležať v chladničke minimálne cez noc
4/ odležaný syr nakrájame na malé trojuholníčky a podávame napr. aj s hroznom
<< *inšpirácia :) * | Plnený syr s bielou plesňou 4x inak | Lienka :-) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (21.8.2013, 16:07)
|:o)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu