
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
CHUŤOVKY |
Zuzana M. (zumma) ID 214481 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Plnený syr s bielou plesňou 4x inak[ recept č. 54773 zo dňa 21.8.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY ... tentokrát trocha netradične :-))) rada skúšam nové kombinácie a tieto sa mi celkom osvedčili ... nedá to veľa práce a efekt je zaručený :-))) potrebujeme : syr s bielou plesňou (hermelín, Encián, ...), mleté vlašské orechy, cesnak, sušené figy - lepšie sú mäkšie, sušené ďatle, sušené paradajky (vo vrecku - nie v náleve), soľ POSTUP PRÍPRAVY 1/ syr prekrojíme horizontálne na 2 polovičky, z oboch častí opatrne lyžičkou vyberieme tak, aby nám vznikli misky s cca 0,5 cm okrajom 2/ zo syra, ktorý sme "vydlabali" urobíme plnku podľa chuti : plnka č. 1 - klasika : k vydlabanému syru pridáme mleté orechy a cesnak podľa chuti, zmiešame, ochutíme štipkou soli plnka č. 2 : k vydlabanému syru pridáme nadrobno pokrájané sušené figy (1-2 kusy na jeden syr), vidličkou dobre zmiešame, ochutíme štipkou soli plnka č. 3 : k vydlabanému syru pridáme nadrobno pokrájané sušené ďatle (1-2 kusy na jeden syr) , vidličkou dobre zmiešame, ochutíme štipkou soli (táto verzia je dosť sladká) plnka č. 4 : k vydlabanému syru pridáme nadrobno pokrájané sušené paradajky (1-2 kusy na jeden syr) , vidličkou dobre zmiešame, ochutíme štipkou soli 3/ príslušnou plnkou naplníme jednu polovicu syra, priklopíme druhou polovicou, zabalíme a necháme odležať v chladničke minimálne cez noc 4/ odležaný syr nakrájame na malé trojuholníčky a podávame napr. aj s hroznom |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (21.8.2013, 16:07) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |