
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kremova hraskova polievka s chrumkavym prosciuttom[ recept č. 54714 zo dňa 15.8.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY Recept najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2013/08/kremova-hraskova-polievka-s-chrumkavym.html 1/2poh (2 vecsie salotky)salotky,nakrajanej 1PL(3 struciky ) cesnaku,nakrajaneho 4 poh kuracieho vyvaru 1 kg hrasku (ja som pouzila mrazeny) 6 kuskov prosciutta dobry olivovy olej cierne korenie sol POSTUP PRÍPRAVY V hrnci si zohrejeme 2 PL (30ml) olivoveho oleja a pridame salotku. Osmazime (3-5 min) do zlatava a pridame cesnak.Smazime dalsiu minutku.Napokon pridame kuraci vyvar,hrasok,2 PL soli a 1 PL cierneho korenia.Privedieme k varu,znizime plamen a varime 5 min.Napokon to pomocou ponorneho mixera pekne rozmixujeme.Ochutnajte a ak bude treba este pridajte sol ci cierne korenie podla vasej chuti. Ruru si predhrejeme na 220C.Prosciutto si poukladame na plech vylozeni papierom na pecenie a dame piect na 5-8 min az do chrumkava. Ja osobne ( pred samotnou konzumaciou ) som si este pokvapkala trosku olivoveho oleja,ponorila platok prosciutta a pustila sa do mnamkovania :) :) |