Veronika P. (zabenka) ID 139101 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)
Ľahulinke špagety s prošutom a mozzarellou
[ recept č. 54633 zo dňa 6.8.2013 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Ja robím z dvoch balíčkov špagiet, lebo mi to mame radi a je to výborne aj na druhy deň.\r\nTakže 2 balíčky (ja kupujem v lidli zelene balenie,tie sa nerozvaraju), 2-3 balicky mozzarella, 3 baličky schwartzwaldskej šunky, 9 rajčín, trochu oleja, 1-2 PL oregana, sol
POSTUP PRÍPRAVY
postup aj s fotkami
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Do hrnca dáme trochu oleja asi 4 PL a rajčiny nakrajame najskor na hrubsie koliecka a potom na kocky. |
![]() |
dáme do hrnca nakrajane rajcinky a trochu posolime 1 čaj. lyzicku, alebo podla chuti, kto ako ma rad, len nie moc, lebo šunka to este osoli. |
![]() |
Po chvilke dusenia sa prida oregano |
![]() |
Zatial čo sa nam rajčinky dusia, pridame ešte asi 1dcl vody a narezeme si šunku na platky |
![]() |
tuto šunku davame my.... |
![]() |
nakrajana šunka na platky |
![]() |
platky pridame ku rajčinkam a premiešame a dusime asi 5 minut zatial co si narezeme na kocky syr |
![]() |
pridana mozzarella nakrajana na kocky |
![]() |
syr v hrnci len chvilku premiesame, pokial sa nezacne natahovat a potom sporak vyplneme. nazaver vsetko zmiesame s uvarenymi spagetami. Odporucam velky hrniec, lebo toho bude hodne. ale ked to ochutnate...budete to jest az dovecera :) |
![]() |
Hotovo...Dobrú chuť |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Miroslava A. (pupatko) ID 13790 (12.11.2013, 10:35) |
Odkedy som tu objavila tento recept, inak špagety už nerobím, lebo zo všetkých paradajkových pretlakov a omáčok (polotovarov) mi bolo nejako ťažko. Takže dík. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika P. (zabenka) ID 139101 (18.11.2013, 20:15) |
tak to som velmi rada, ze chuti. mi to robime vo velkom a nevieme sa toho dojest.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana M. (zumma) ID 214481 (2.9.2013, 21:59) |
... robila som v sobotu, síce nie špagety ale papardelle a boli úúúúžasnéééé, mňaaaam ... odporúčam použiť schwarzwaldskú šunku, skúšala som aj s prosciuttom, boli dobré ale nebolo to ono ... zato so šunkou podľa receptu boli výbornééé, všetky chute sa vzájomne dopĺňali ... prosto nebíčko v papuľke ...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika P. (zabenka) ID 139101 (8.9.2013, 13:35) |
to ma tesi.. nam chutia aj na druhy den. ked sa tam da viac rajcin oni pustia stavu a ked ju pusti aj ta motzzarella tak sa to v tych spagetach udrzi a na druhy den normalne vsetko zohrejeme v hrnci a mnaaaaam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana M. (zumma) ID 214481 (17.8.2013, 9:06) |
... vyzerá to veru dobre  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |