. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Bobuľkový bodkovaný /nepečený/ dezert. - RECEPT 54625

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 105501 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Bobuľkový bodkovaný /nepečený/ dezert.


[ recept č. 54625 zo dňa  ]


Bobuľkový bodkovaný /nepečený/ dezert.


POTREBNÉ PRÍSADY

180g keksíkov /akýkoľvek druh sušienok alebo BeBe kekse/, 100g masla.....200 ml mlieka, 300g kyslej smotany, 250 ml smotany na šľahanie, 1 puding Olé /kokosový alebo vanilkový/, práškový cukor podľa chuti /2-3 PL alebo aj vôbec nemusí byť/, 2 PL želatíny a 5 PL horúcej vody /alebo želatínový stužovač Dr. Oetker/.....1/2 šálky ríbezlí, 1/2 šálky čučoriedok /alebo iná kombinácia bobuľového ovocia/......biela čokoláda alebo strúhaný kokos na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Sušienky alebo kekse najemno rozdrvíme, maslo rozpustíme a primiešame k rozmrveným sušienkam, dobre premiešame a dáme nabok....




Puding Olé rozmixujeme v mlieku, pridáme kyslú smotanu, podľa chuti cukor, premiešame. Želatínu necháme rozpustiť v horúcej vode, časť plnky vmiešame do želatíny /aby sa nezrazila/ a potom želatínu vmiešame do plnky. Smotanu vyšľaháme dotuha a zľahka vmiešame do pripraveného krému, nakoniec vidličkou zľahka vmiešame umyté a odkvapkané ovocie.







Formu na biskupský chlebíček alebo srnčí chrbát /alebo akúkoľvek formu/ vystelieme fóliu a nalejeme pripravený krém, zarovnáme a posypeme pripravenou sušienkovou zmesou, jemne pritlačíme a necháme aspoň 12 hodín tuhnúť v chladničke. Potom dezert vyklopíme a posypeme nastrúhanou bielou čokoládou alebo kokosom...
<< ♥♥♥ Lemon curd ♥♥♥ | Bobuľkový bodkovaný /nepečený/ dezert. | slaná dvojposchodová >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka A. (Ledura) ID 170706 (31.10.2013, 21:08)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maria P. (teleflex) ID 105501 (1.11.2013, 13:30)
(F) (F) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (9.8.2013, 8:45)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maria P. (teleflex) ID 105501 (9.8.2013, 20:01)
(L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Darina B. (danda3) ID 104195 (7.8.2013, 21:18)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maria P. (teleflex) ID 105501 (7.8.2013, 23:17)
(L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Soňa T. (rexo) ID 108927 (5.8.2013, 12:39)
(drink) (drink) (drink) (drink) (drink) (drink) (drink)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maria P. (teleflex) ID 105501 (5.8.2013, 19:51)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu