
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Beata B. (betussa) ID 28005 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) Prírodné kuracie prsia so super rýchlou hubovou omáčkou[ recept č. 5454 zo dňa 21.5.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, koreniny; omáčka: hubová polievka v sáčku, 500 ml smotany na varenie, malá dóza sterilizovaných šampiónov (nemusí byť) POSTUP PRÍPRAVY k. prsia osolíme, okoreníme, osmažíme na oleji z obidvoch strán, pridáme trochu vody a chvíľku podusíme Omáčka: zmiešame polievku so smotanou, pridáme konzervu šampiónov, privedieme do varu a ......HOTOVO! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() zmiešame polievku so smotanou ![]() chvíľu povaríme aj so šampiónmi ![]() kuracie prsia čakajúce na hladný žalúdok ![]() koľko to všetko trvalo? že by len 1/2 hodiny? OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Daniela U. (DanielaU) ID 44055 (27.8.2008, 20:54) |
y si proste jednička ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klobúk dole, toto určite vyskúšam a už teraz viem že to bude chutiť aj mojej polovičke ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Beata B. (betussa) ID 28005 (21.2.2009, 21:22) |
Je to výborné aj na špagety! | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Gabi H. (gaha1) ID 4525 (21.5.2008, 15:44) |
A máš nejakú obľúbenú hubovú polievku - nejaký typ - výrobcu? Ďakujem. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Beata B. (betussa) ID 28005 (21.5.2008, 16:33) |
Určite výborná je tá z 1.obrázku (Maggi), ale aj šampiňónové z Kauflandu alebo z Lidla (tie už akosi vymizli), ktoré sú lacnejšie, sa nedajú zahanbiť. Mimochodom z brokolicovej polievky zmiešanej so smotanou je výýýýýýýborná brokolicová omáčka (pridať kúsky brokolice mrazenej alebo čerstvej a krátko prevarenej). Tieto omáčky sú dobré aj na cestoviny a posypané syrom. ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | vali. janka, erika F. (Miňoňky) ID 41625 (21.5.2008, 15:19) |
aj ja rada pouzivam tuto omacku a je to jedna basen ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |