. .. .. .. .. .. .
. .

Skvelý tvarohovo-šľahačkový koláč bez štipky múky - RECEPT 54504

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 18244 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov)


Skvelý tvarohovo-šľahačkový koláč bez štipky múky


[ recept č. 54504 zo dňa  ]


Skvelý tvarohovo-šľahačkový koláč bez štipky múky


POTREBNÉ PRÍSADY

recept som našla tu na MMB, ale upravila som si ho podľa svojich zásad zdravej výživy. dá sa jesť aj pri delenej strave, keďže tam nejde ani štipka múky. Potrebujete: 5 vajec, 100g trstin. cukru, 50g kakaa, 500g krémový tvaroh (Kaufland napr.), 2 šľahačkové smotany, 1 vanilkový cukor (dávam z DM-ky, je to alnatura z trstinového cukru s kúskami pravej vanilky), 2čl stévie

POSTUP PRÍPRAVY

žĺtka vymiešať s cukrom do peny, pridať kakao a sneh z bielok. vyliať na plech vystlaný papierom na pečenie. piecť pri 190°C asi 10 minút.
Z krémového tvarohu a 2 šľahačiek spraviť krém, pridať vanilkový cukor a stéviu, vyliať na vychladnutý korpus a dať stuhnúť. vrch posypať husto kakaom
<< jablkový džem a hruškový džem a jablkový rôsol na koláčiky | Skvelý tvarohovo-šľahačkový koláč bez štipky múky | Do škôlky... >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jana M. (anaj70) ID 308233 (13.1.2015, 10:01)
Mňa by tiež zaujímalo, či je potrebné šľahačku vyšľahať alebo sa tekutá zmieša s tvarohom *-) Ďakujem
ODPOVEDAŤnahlásiť
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (24.5.2014, 16:24)
zaujímavé,vyskúšam :) *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
lubica g. (POLICKO) ID 290871 (8.5.2014, 20:58)
vyzera mnam... (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Antónia M. (Tonka1986) ID 254416 (19.12.2013, 22:56)
Dobry vecer,
ja by som sa chcela opytat, ci treba najprv vyslahat slahacku a nasledne to zmiesat s tvarohom, alebo zmiesat nevyslahanu slahackovu smotanu s tvarohom. Dakujem Tonka
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anna J. (andula098) ID 73898 (9.11.2013, 15:45)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Beata D. (Lalia) ID 13499 (1.10.2013, 20:25)
Hovori sa, ze kakao by pred konzumaciou malo prejst varom. Vie niekto nieco o tom?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alena M. (Alinka) ID 18244, mimibazar.sk/alinka (8.10.2013, 20:58)
to je blbosť, normálne sa jedia aj surové kakaove bôby :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Dagmar C. (ciki) ID 26772, mimibazar.sk/ciki (29.8.2013, 20:34)
a prosím Vás ćo je tá stévia?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alena M. (Alinka) ID 18244, mimibazar.sk/alinka (8.10.2013, 20:57)
stévia je rastlinka, z ktorej sa vyrába cukor, dá sa kúpiť v DM-ke, je to umelé sladidlo, ale nemá žiadne kalórie
ODPOVEDAŤnahlásiť
hana h. (hankazk) ID 90615 (10.8.2013, 8:45)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Miroslava U. (miricka) ID 3228 (9.8.2013, 20:09)
Urobila som ho a strasne nam chutil.mali sme navstevu,padol na jedno posedenie.mnam. (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marta Š. (siskam1) ID 199001 (23.7.2013, 10:03)
To musí byť skvelý koláč.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Soňa T. (rexo) ID 108927 (22.7.2013, 20:09)
(clamp) (C)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu