
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Jessica K. (Jess Keri) ID 113160 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Grenadír po našom - s nokedlami (recept bez papriky)[ recept č. 54432 zo dňa 20.7.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, cibuľa a cesto na nokedle: 1 vajce 2 - 2,5 dl vlažná voda, soľ podľa chuti, 500 g polohrubá múka POSTUP PRÍPRAVY Vačšina z nás pozná recept s fliačkami a paprikou, no tu je niečo iné a tiež chutné :) treba vyskúšať, porovnať :) Z vajca, vody, soli a múky si vypracujeme cesto a cez "haluškovník" hádžeme do vriacej vody - to pozná asi každý kto robí halušky. Zemiaky očistíme, nakrájame na malé kocky, trochu povaríme a potom ich osmahneme na cibulke - a potom zmiešame s nokedlami a je to! Tomuto receptu nechýbajú vôbec prísady ako paprika či slaninka, je dobrý takto, je ľahký a úplne super v lete. Perfektne sa k nemu hodí šalát a to konkrétne: klasický hlávkový šalát natrháme na kúsky do misky a zalejeme klasickým nálevom (voda, soľ, cukor, ocot) zmiešaným so sladkou smotanou. Dobrú chuť! :-) |
Monika Ú. (Sofia891) ID 161226 (22.7.2013, 10:49) |
tak toto ma ešte nenapadlo a pritom halušky milujem, určite vyskúšam, musí to byť výborné ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |