. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Rebarborový koláč zo špaldovej múky :-) - RECEPT 54191

Mária K. (konteska) ID 177553
.
Oblasť: IRSKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.11.2010
Naposledy: 2.11.2022 18:06
Aktualizácia: 14.9.2011 19:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 99
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Rebarborový koláč zo špaldovej múky :-)


[ recept č. 54191 zo dňa  ]


Rebarborový koláč zo špaldovej múky :-)


POTREBNÉ PRÍSADY

350g špaldovej múky, 350ml kyslého mlieka (cmaru), 3 PL medu (podľa chuti viac či menej), 50 g klasického masla alebo 1PL kokosového alebo orechového oleja,1 ML škorice, 1 ML sódy bicarbóny.........+ rigotta a 1 vajíčko (poprípade cukor podľa chuti) a rebarbora

POSTUP PRÍPRAVY

V poslednej dobe som si veľmi obľúbila rebarboru a robím z nej všeličo.Tu je jeden receptík:Cesto používam ako pri tomto recepte:

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=53104&user=177553

Do misky dáme múku,škoricu,sódu, med,prilejeme vychladnuté rozpustené maslo alebo olej a nakoniec cmar.Všetko spolu vareškou zmiešame,vôbec sa s tým nebavkáme.Do maslom vymazanej koláčovej formy cesto rovnomerne rozotrieme. Rigottu (tvaroh) rozmiešame s vajíčkom a nalejeme na cesto.Poukladáme umytú,osušenú a na cca 1cm pokrájanú rebarboru.Posypeme vanil.alebo škoricovým cukrom.Pečiem na 180 *C cca 40 - 45 ale záleží od trúby,preto radšej sledujte.

Tu kde žijem sa rebarbora pestuje vo veľkom a je krásne červená.Preto ja osobne ju ani nešúpem,ani nezasypávam cukrom,pretože je výborná aj tak.Jemne kyselkavá.Samozrejme vy si ju kľudne ošúpte a zasypte medom,alebo cukrom.

Prajem dobrú chuť :-)
<< Morčacia rolka plnená šampiňónami :-) | Rebarborový koláč zo špaldovej múky :-) | Slaná torta Motýľ :-) >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
hana h. (hankazk) ID 90615 (30.5.2015, 22:41)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
hana h. (hankazk) ID 90615 (21.5.2015, 22:54)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana Korduliaková (JameeShop) ID 215477, mimibazar.sk/jameeshop (3.5.2014, 21:25)
Tak toto je úplne že úžasný koláčik (Y) Ďakujem krásne za recept (L) Nerada používam bielu múku, preto som sa mu veľmi potešila. Je chuťovo fantastický a aj zdravší, takže si môžem dať s čistým svedomím o kúsok naviac :-) Inak nestihol ani poriadne vychladnúť a už je pol plechu fuč ,-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária K. (konteska) ID 177553 (7.5.2014, 18:13)
:-) :-) supeeer, teší ma, že Vám chutil (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Soňa T. (rexo) ID 108927 (16.7.2013, 12:09)
mám rada rebarborové koláče tak môžem skúsiť aj takýto (skolak)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zlatka K. (sarii1) ID 261309 (16.7.2013, 9:24)
Skvely, rebarboru mam v kolacoch velmi rada. (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
VLADIMIRA I. (MIMIMI) ID 10009, mimibazar.sk/mimimi (26.6.2013, 13:06)
Mňaaam ten vyzerá chutne, vyskúšam (clamp) |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu