
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Monika Š. (monini) ID 245452 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) TIRAMISU z pomazánkového masla[ recept č. 54111 zo dňa 17.6.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4 žĺtka, 150g mletého cukru, 600g pomazánkového masla klasik (z Lídla), 600 - 800g kyslej smotany, 250ml šľahačkovej smotany, 1 vanilkový cukor, dlhé piškóty, kávu, likér amaretto (ja som použila rum a mandľovú príchuť), kakaový prášok POSTUP PRÍPRAVY Najprv si uvaríme silnú kávu, po vychladnutí pridáme amaretto. Žĺtky vymiešame s mletým cukrom nad parou, necháme vychladnúť. Pomazánkové maslo zmiešame s kyslou smotanou, vyšľahanou šľahačkou do ktorej sme pridali vanilkový cukor a nakoniec pridáme vychladnuté vymiešané žĺtky. Piškóty veľmi rýchlo namáčame do kávy. Dno nádoby (toto množstvo postači na veľkosť asi tak 35 krát 25cm) si vyložíme piškótami tesne vedľa seba ( ja som si na dno nádoby upiekla korpus z klasického piškótového cesta, lepšie sa mi to z nádoby vyberalo a poliala som ho kávou ). Natrieme krém dáme opäť namočené piškóty a opakujeme pokiaľ máme krém. Dáme do chladničky stuhnúť minimálne na 12hod. Po stuhnutí pokrájeme a posypeme kakaovým práškom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Jana C. (janica251) ID 82644 (19.6.2013, 23:09) |
mňam, milujem tiramisu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Monika Š. (monini) ID 245452 (20.6.2013, 17:42) |
janka ďakujem ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |