
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Ivana Š. (ivusik) ID 886 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Klobásové koláčiky[ recept č. 539 zo dňa 6.11.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY 350g hladkej múky, 250g palmarín, 2 dcl kyslej smotany, domáca klobása, 1 vajce, syr, soľ, vajíčko na potieranie POSTUP PRÍPRAVY Z múky, palmarínu, vajca, smotany a kávovej lyžičky soli vypracujeme cesto. Necháme ho najlepšie cez noc oddýchnuť v chladničke. Oddýchnuté cesto vyvaľkáme na hrúbku 3-4 mm. Z cesta povykrajujeme kolieska. Poukladáme ich na suchý plech. Každé koliesko potrieme vajíčkom, položíme naň koliesko klobásky a opäť potrieme vajíčkom. Zo zvyšného cesta vykrojíme hviezdičky a tie položíme na klobásku. Zasa potrieme vajíčkom a posypeme strúhaným syrom a šup do vyhriatej rúry. Je to prplavé ale výborné. |