
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Viera Š. (visi) ID 41265 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Bratislavské rohlíčky[ recept č. 53879 zo dňa 30.5.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hladkej múky, 2x palmarín, 2 vajíčka, 3.5 dcl mlieka, 1.5 kocky droždia, 2x vanilkový cukor,na potretie rožkov:2 žĺtky,3 PL vody,1 PL kryštálového cukru POSTUP PRÍPRAVY Do misy si dáme múku,rozdrobíme droždie,vajíčka,vanilkový cukor,mäkký nakrájaný palmarín a mlieko,vypracujeme cesto.S cestom žačneme hned pracovať,rozdelíme si ho na dve časti,každú časť na 6 dielov,vyvaľkáme na 2-3mm,rozdelíme na osem trojuholníkov,naplníme plnkou orechovou,makovou,stočíme do rohlíčka,dáme na plech,na papier na pečenie,natrieme žĺtkom zmiešaným s cukrom a vodou,pečieme na 180°C 15-20 min. |