
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Maria P. (teleflex) ID 105501 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Kávové zrná s prekvapením....[ recept č. 53673 zo dňa 12.5.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Keďže som sa konečne odhodlala ku kúpe formičky na "kávové zrná" , neodolala som čím skôr ich vyskúšať. Na internete som si našla receptík, ktorý ma hneď upútal prepojením viacerých chutí... POSTUP PRÍPRAVY Takže budeme potrebovať: 50g masla /alebo margarínu/, 1 PL práškového cukru, 1 PL kávy /mletej zrnkovej/, 1 Čl umu,12 ks piškót, ktoré si zomelieme alebo podrvíme... okrem toho si pripravíme asi 300g marcipánu alebo fondantu /môže byť dr. Oetker marcipán, alebo fondant domáci mliečny, varna a pod. - dobré je vybrať si z tých "mäkších"/ a čokoláda na povrch. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Podrvené piškóty, maslo alebo margarín, um, práškový cukor a kávu si v miske rozmiesime. ![]() Pripravíme si marcipán alebo fondant, vymiesené kávové "cestíčko" a formičku na kávové zrná... ![]() Marcipán alebo fondant si na doske posypanej práškovým cukrom vyvaľkáme na hrúbku cca 2 mm... ![]() vložíme do formičky... ![]() opatrne vtlačíme... ![]() vložíme kúsok kávového "cestíčka - stačí ozaj málo... ![]() zase opatrne vtlačíme do marcipánu... ![]() marcipán spojíme, zbytky odstránime /mne sa dalo rukou "odštipnúť/ a kávové zrno vyklopíme... ![]() ...a takto sú pripravené na ďalší krok. Na začiatku mi to išlo všelijak, ku koncu som už vyrábala ako na páse. ![]() pripravíme si čokoládku. Pomer neviem, zabudla som si odvážiť, ale je lepšie, keď nie je moc tuhá a hlavne by nemala byť horúca... ![]() kávové zrno si dáme na "držiak"... ![]() ponoríme do čokolády /je lepšie, keď ju máme v hlbšej miske, potom to ide parádne/... ![]() a necháme čokoládku stiecť... ![]() poukladáme na tácku, na ktorú si pripravíme alobal. Keď trochu stečú, preložíme si ich na druhú tácku z alobalom, aby sa nám nevytvorili "stekance". Po úplnom stuhnutí vložíme do papierových košíkov. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Štefka K. (stefkak1) ID 287536 (15.5.2014, 13:05) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (16.5.2014, 10:31) |
![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Silvia B. (Pata1) ID 49979 (13.5.2013, 10:43) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (13.5.2013, 17:47) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |