. .. .. .. .. .. .
. .

Výborný mazanec - RECEPT 5345

Martina K. (Lupitka) ID 44546
.
Oblasť: ČESKÁ REPUBLIKA
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 29.4.2008
Naposledy: 26.5.2010 16:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 8
NÁVODY 0

DOMÁCE PEKÁRNE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)


Výborný mazanec


[ recept č. 5345 zo dňa  ]


Výborný mazanec


POTREBNÉ PRÍSADY

250 ml mléka, 1 žloutek, 125 g rozpuštěného másla. 250 g polohrubé mouky, 250 g hladké mouky, 50 g cukru, 2 vanilkové cukry, 1 lžička soli, citrónová kůra, 2,5 lžičky sušeného droždí, rozinky, mandle

POSTUP PRÍPRAVY

Vše dáme postupně do domácí pekárny a zapneme na program "TĚSTO" . Po ukončení programu vytáhneme těsto, uděláme kulatý bochánek a dáme ho na vymazaný pečící papír na plech. Necháme ještě chvíli kynout, pak potřeme žloutkem, posypeme madlovými lupínky a dáme péct do trouby na prvních 10 minut na 180 st., po té snížíme na 150 st. a pečeme dalších 40 minut.
<< Dort s ledními medvídky | Výborný mazanec | Člověče nezlob se >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Oľga Ř. (olifcek) ID 150985 (17.4.2020, 23:59)
toto je pecka! dakujem! :-) akurat cukru som dala len 30g hnedeho, cize nie 50g a vanilkovy uz vobec nie :-) nemala som mandlove lupienky, tak sli tekvicove semiacka :-) no chut, vona, aaaaa.... mnam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Andrea N. (ruzicka) ID 17646, mimibazar.sk/ruzicka (9.4.2009, 7:38)
Rada by som vyskúšala Váš recept, ale nie je mi jasné, či to jedno žĺtko ide do cesta, alebo je určené iba na potretie, ak na potretie, tak do cesta nedávame žiadne vajíčka? Ďakujem. Aďa (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
MARIANA B. (12MAJKA21) ID 18382, mimibazar.sk/12majka21 (18.4.2009, 13:26)
ja si myslím, že ide aj do cesta a potom jeden aj na potretie, inak ja som ho už robila a je výborný (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana B. (yanity) ID 11628, mimibazar.sk/yanity (9.8.2008, 22:26)
Martinka a kolko ho nechavas kysnut na plechu?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina K. (Lupitka) ID 44546 (8.9.2008, 16:22)
Jani, jen chvilku (tak 5 - 10 min.) .... (hello) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu