
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Viera Š. (visi) ID 41265 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Makrela pečená-grilovaná[ recept č. 53249 zo dňa 8.4.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY makrela,olivový olej,cesnak,soľ,rybie korenie,petržlenová vňať,cez leto dávam aj zelerovú vňať, POSTUP PRÍPRAVY tento recept som našla na nete,chuť rybky je fantastická,v lete som to dala na gril a do vnútra som ešte dala vetvičku čerstvej zelerovej vňate OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (17.4.2013, 13:32) |
receptík chválim ja zasa do vnútra dávam čerstvú bazalku a keď sa upečie v alobale a vonku na pahrebe nemá chybu ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Ivica V. (Zea21) ID 214967 (17.4.2013, 8:45) |
Je to dobrý recept, ale ja na ryby používam medovku, s rybou urobí zázraky. Zjemní jej chuť. Vyskúšajte. Dá sa pestovať v záhrade aj v črepníku. Tak ako je na obr. makrela do vnútra by som dala konárik čerstvej medovky. Uvidíš zmenu, či skôr chuťové bunky. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |