
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Nikoleta S. (_nikush) ID 265318 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Cestoviny s údeným karé a hráškom[ recept č. 53115 zo dňa 2.4.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 400g hrášku (čerstvého alebo mrazeného)\r\n300g údeného karé\r\n150ml mlieka\r\n250ml smotany na šľahanie\r\nmleté čierne korenie\r\n2 lyžice masla\r\ncestoviny\r\nparmezán POSTUP PRÍPRAVY Recept je zo stránky http://tipnajedlo.sk/recepty/cestoviny-s-udenym-kare-a-hraskom\r\nMäso si nakrájame na kocky. Na panvicu si dáme maslo, na kocky nakrájané mäso a necháme chvíľu opekať. K opečenému mäsu pridáme hrášok, korenie, smotanu, poriadne zamiešame a necháme dusiť kým hrášok nie je mäkký. Cestoviny si uvaríme al dente, podávame s mäsovo hráškovou omáčkou a parmezánom. |