
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Lenka N. (lenkaajanko) ID 235898 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Bravčové medajlónky na víne[ recept č. 53078 zo dňa 31.3.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé 1 citrón 3dcl bieleho vína 1 malá smotana na varenie 1 ČL masla korenie, soľ, vegeta, múka POSTUP PRÍPRAVY Bravčové karé nakrájame na rezne, v prípade že sú rezne väčšie tak ich prekrojíme ešte na polovicu. Mäso jemne vyklepeme, osolíme, okoreníme a ovegetíme, pokvapkáme citrónom a necháme cca 10 min odležať. Dáme do múky, ale len tak jemne a sprudka opečieme na oleji. Môžete to robiť rovno v hrnci kde sa bude ďalej mäso dusiť ale mne sa to lepšie robí ak si mäso opečiem na panvici a potom preložím do hrnca spolu s výpekom. Opečené mäso zalejeme vínom, ak sa vám zdá že to bude silné tak môžte dať aj 1dcl vody ale netreba. Mäso dusíme do mäkka a potom prilejeme smotanu na varenie a už len chvílku povaríme. V prípade že sa vám to bude zdať málo slané tak dochutiť soľou alebo vegetou. Zahusťovať netreba nakoľko vo výpeku už bola múka ako sa mäso opekalo. Po odstavení zo sporáku pridáme maslo na zjemnenie. Podávame so zemiakovým pyré. Tento recept je veľmi jednoduchý a rýchly a hlavne výborný, takže ho zvládne aj kuchár "začiatočník". Dobrú chuť!!! |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (19.6.2013, 0:31) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Denisa S. (DenkaS) ID 64103 (24.5.2013, 12:46) |
Tak toto je mňamka mňamkovaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lenka N. (lenkaajanko) ID 235898 (18.6.2013, 19:04) |
Ja mám tento recept veeelmi rada, jednoduchý, rýchly a super chutný. Preto som sa chcela oň podeliť a posunúť ho ďalej (a nenašla som tu podobný recept na mäso na vínku tak aj preto som ho pridala) ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |