MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
Kefírové mlieko z tibetských kefírových zŕn
[ recept č. 52956 zo dňa 24.3.2013 ] PRO INSPIRACI
POSTUP PRÍPRAVY
Hovoria mu zázrak z Tibetu – sú to Tibetské kefírové zrná, ktoré vyfermentujú z mlieka kefírové mlieko. Mám overené na sebe. Naozaj zázrak. Odborníci o ňom hovoria, a je dokázané, že je určený a pomáha na vnútorné choroby, bronchiálne katary, všetky sklerózy, infarkt myokardu, ochorenie žlčníka, pečene, ľadvin, infekčnú žltačku, žaludočné a črevné ochorenia, hnačky, zápchu, ochorenia krvi, vyrážky, ekzémy, candida (kvasinky), choroby nervov, detoxikuje organizmus. Zlepšuje imunitu. Môžem jedine odporúčať !
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
|
Čerstvo zaliate mliekom |
|
Kvasenie |
|
Vykvasený kefír - stačí už len pomiešať, scediť a piť :-) |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
| Dagmara L. (dadka33) ID 72610 (8.10.2014, 10:13) |
dobrý den mam zaujem o hubu máte niečo naviac? dakujem za info |
ODPOVEDAŤ |
Alžběta K. (betulinka16) ID 210389 (23.3.2014, 21:23) |
Kefír pijeme už dlhšiu dobu . Zrnká sa veľmi rýchlo množia . Mám doma tiež kultúru na bulharský jogurt . Ten sa chystám len urobiť . Zrnka som si objednala na internete . Teraz ich rozdávam známym a rodine . Chcem vyskúšať aj tvaroh urobený z tohto kefíru . |
ODPOVEDAŤ |
| Petra M. (pepeO311) ID 221770 (14.1.2014, 12:50) |
Dobrý deň, chcem sa opýtať, kde zoženiem túto hubu? ďakujem Petra |
ODPOVEDAŤ |
| | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670, mimibazar.sk/Dobrypastier (8.2.2014, 21:30) |
Ospravedlňujem sa za neskorú reakciu, ale až teraz som sa dostala k správe Posielam link http://www.syridlo-predaj.sk/index.php/tibetske-kefirove-zrna-p112 Pekný večer Ľudmila |
ODPOVEDAŤ |
| | jolana j. (joliška) ID 78341 (10.3.2014, 14:44) |
Dobrý deň.prosím Vás mate ešte kefírové zrna?Až áno ,mohli by ste mi poslať na dobierku.Dˇakujem |
ODPOVEDAŤ |
| Simona D. (alisson) ID 94968 (13.11.2013, 23:34) |
Dobrý deň, máme ti ich prosím ešte aj na poslanie? Ďakujem Simona |
ODPOVEDAŤ |
katarina g. (katka gajdosova) ID 78614 (12.11.2013, 13:27) |
Dobrý deň, tak teraz ste ma úplne "namotali" na domáci kefír pijeme ho denne, môj partner viac, ja menej.Aké množstvo by som mala kúpiť v tom Vami uverejnenom obchode? stačí mi jeden kus? z tej jednej dávky koľko kefíru vznikne najprv? Ďakujem PS: zvyknete ochucovať? |
ODPOVEDAŤ |
Jana T. (janulka928) ID 255342 (22.10.2013, 22:54) |
Dobrý deň, a mohla by som aj ja poprosiť kefír. zrná? ďakujem topoliova.j@gmail.com |
ODPOVEDAŤ |
AJKA B. (datelinka bylinka) ID 208669 (13.9.2013, 8:17) |
dobry den prosim vas mate este tibecke zrna dakujem za odpoved |
ODPOVEDAŤ |
AJKA B. (datelinka bylinka) ID 208669 (13.9.2013, 8:17) |
dobry den prosim vas mate este tibecke zrna dakujem za odpoved |
ODPOVEDAŤ |
Lenka S. (Syčka) ID 251609 (13.7.2013, 14:43) |
Ahojte, chcela by som sa opytat ci este stale mate ten zazrak mala by som velky zaujem dakujem |
ODPOVEDAŤ |
| | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670, mimibazar.sk/Dobrypastier (24.9.2013, 20:42) |
Prepáčte až teraz som si našla Vašu správu - zrná mám stále. Ľudmila |
ODPOVEDAŤ |
| Miroslava H. (mimka999) ID 60849, mimibazar.sk/mimka999 (2.5.2013, 14:28) |
máte ešte tie zrná, mala by som záujem |
ODPOVEDAŤ |
| | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670, mimibazar.sk/Dobrypastier (7.5.2013, 20:15) |
Samozrejme, že mám a stále ich pijem - rada pošlem. |
ODPOVEDAŤ |
| Halina M. (anilah) ID 93483 (26.3.2013, 17:56) |
Už niekoľko rokov mám túto Tibetskú mliečnu hubu, ale vyzerá inak. Má krásne zrna, ktoré sa držia pokope a rýchlo sa množia. Aj vykvasený kefír vyzerá inak-bez syrvatky. Mám dojem, že máte zastaralú hubu, alebo jej dávate do fľašky priveľa. Nemôžte ju hermeticky zatvárať- huba musí dýchať. |
ODPOVEDAŤ |
| | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670, mimibazar.sk/Dobrypastier (26.3.2013, 21:08) |
Hubu mám 6 týždňov - prvé kroky som konzultovala so zástupcom firmy, ktorá ju distribuuje na Slovensku. Fľaša, v ktorej kefírové zrná fermentujú nie je hermeticky uzatvorená, je odstránená tesniaca guma, takže je k obsahu prístup kyslíku na prirodzené kvasenie. Kefírové zrná by nemali držať pokope, aspoň tieto nie ale vytvárajú také krásne ,,mapy,,. Rozmnožujú sa veľmi krásne, keď som ich dostala, tak to boli také malinké ,,uzlíčky,, - dnes sú krásne ,,mapy,,. Čo sa týka oddelenia srvátky od mliečnej hmoty, je to pri týchto zrnách normálne, tak spoznám, že je kefírové mlieko vyfermentované. Takéto mlieko pred scedením pomiešam a dostanem z toho kompaktnú tekutinu vynikajúcej chuti. |
ODPOVEDAŤ |
| | | Halina M. (anilah) ID 93483 (27.3.2013, 14:29) |
Zdravá huba pripomína male ružičky rozdrobeného karfiolu s priemerom maximálne 4cm, a nie mapy. http://www.jenzeny.cz/moda/zdravi-a-krasa/zazrak-jmenem-tibetska-houba-1100.html |
ODPOVEDAŤ |
| | | | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670, mimibazar.sk/Dobrypastier (27.3.2013, 21:31) |
Dôverujem slovenským dodávateľom a slovenským firmám, http://www.syridlo-predaj.sk/index.php/tibetske-kefirove-zrna-p112 a táto firma má mojú plnú dôveru, nielen v kefírovom mlieku ale aj liečivom bulharskom jogurte - na základe Vašich argumentov som si dnes odkonzultovala stav mojich tibetských kefírových zŕn a kefírového mlieka, ktoré vytvárajú u firmy, ktorej absolútne dôverujem a potvrdili mi, že huba je zdravá a správa sa normálne a aj normálne vyzerá. Kefírové mlieko ktoré produkuje je voňavé a chutné, nemá žiadnu pachuť a ani zvýšenú kyslosť. Nebudem polemizovať - pre mňa dôležité a podstatné, je, že mi neopísateľne, dokazateľne a povedzme zázračne pomáha a priatelia a známy, ktorých kefírové mlieko oslovilo tiež sú z neho nadšení. Ľudmila |
ODPOVEDAŤ |
| Viera F. (veqa) ID 13798, mimibazar.sk/veqa (25.3.2013, 17:37) |
kedysi to mala moja stará mama, roky a roky dozadu a pili sme to o dušu |
ODPOVEDAŤ |
| | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670, mimibazar.sk/Dobrypastier (25.3.2013, 21:42) |
Aj ja som to zažila s mojou babičkou, ale keď mi zomrela na kefír sme zabudli, až teraz pred mesiacom keď som bola na tom zle sa mi zázrakom dostal do života opäť - a je to naozaj úžasná vec, bez toho aby som mu musela robiť reklamu |
ODPOVEDAŤ |
Miriam P. (grepka205) ID 211003 (25.3.2013, 11:16) |
A kde sa to dá prosím ťa zohnať? |
ODPOVEDAŤ |
| | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670, mimibazar.sk/Dobrypastier (25.3.2013, 21:35) |
Ja som si to objednala na : http://www.syridlo-predaj.sk/index.php/tibetske-kefirove-zrna-p112 ale rada pošlem - zrnám sa u mňa darí a je mi ich ľúto vyhodiť. Kľudne napíšte |
ODPOVEDAŤ |
| | | Andrea K. (anca66) ID 16418, mimibazar.sk/anca66 (26.3.2013, 17:28) |
a prečo mne sa zrná nemnožia? Už pár mesiacov mám stále len tie dva pôvodné Kde robím chybu? Pohár s kefírom - teda aj so zrnami mávam v chladničke. Nie je im tam zima Poradíte? |
ODPOVEDAŤ |
| | | | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670, mimibazar.sk/Dobrypastier (26.3.2013, 21:13) |
Kefírové zrná ,,zrejú,, len v teplom prostredí. Ja ak chcem aby sa proces zrenia zastavil, lebo teraz ich mám dosť veľa - darí sa im tak vtedy ich dávam do menšieho množstva mlieka a do chladničky. Inak ich zalievam vlažným mliekom a dám do kuchyne, tu ,,zrejú,, tak 20-24 hodín pri izbovej teplote. Vyzreté sú vtedy ak sa medzi mliekom vytvorí srvátka, potom pomiešam a scedím. Inak treba si dávať pozor nesmú prísť do styku s kovom, chlórovou vodou a musí sa používať jedine pasterizované nie trvanlivé mlieko - aj to môže byť problémom. Skúste dať najprv zrná zrieť pri izbovej teplote a potom uvidíte. Ľudmila |
ODPOVEDAŤ |
| | | | | Andrea K. (anca66) ID 16418, mimibazar.sk/anca66 (5.4.2013, 12:22) |
ďakujem za radu. Doteraz som používala "krabicové" mlieko, keď som nechala v kuchyni, naozaj do 24 hod. bol kefír - a myslím si, že aj chutný. Dokonca aj v chladničke sa vydaril, len to trvalo dlhšie. Kefír pijem iba ja, preto som používala trvanlivé mlieko, mala som krabicu na 2x. Kravské mlieko som zo zdravotných dôvodov nahradila sójovým, preto som na kefír používala krabicové - že mi vydrží dlhšie v chladničke , než zarobím ďalšiu dávku kefíru. No, a zrnám sa to určite nepáči, ani tá chladnička Tak ruším krabicové zásoby mlieka doma a snáď sa mi tie moje dve potvorky rozmnožia |
ODPOVEDAŤ |
| | | | | | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670, mimibazar.sk/Dobrypastier (5.4.2013, 19:56) |
Zrná majú neskutočnú schopnosť sa ,,rekonvalescentovať,, - skúste - verím, že aj Vaše ožijú - pre mňa je veľakrát zážitok ako sa mi mení mlieko na kefír pred očami resp. ako sa dokážu správať keď ich prenesiem z chladu do tepla Držim palčeky. |
ODPOVEDAŤ |
Dana K. (Dankak) ID 75991 (25.3.2013, 11:02) |
napis prosim ta kde sa to da zohnat dakujem |
ODPOVEDAŤ |
| Veronika G. (veronika45) ID 20591 (24.3.2013, 23:03) |
a ako tebe pomohlo toto mlieko? kde sa to da zohnat? |
ODPOVEDAŤ |
| | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670, mimibazar.sk/Dobrypastier (25.3.2013, 21:41) |
Áno zázračne mi pomohlo toto mlieko, na pečienku a pankreas - lekári neverili v tak zázračný a rýchly účinok. Upravilo mi aj trávenie. Oficiálne sa to dá objednať : http://www.syridlo-predaj.sk/index.php/tibetske-kefirove-zrna-p112 ale rada pošlem Ľudmila |
ODPOVEDAŤ |
| | Liana R. (liaro) ID 62105 (5.4.2013, 14:20) |
uplne nezavisle som pred velkou nocou kupila tieto zrna....kupovala som syridlo a spolu s nimi aj zrna...a pan majitel mi hovoril o jednej panej, co jej zauracne pomohlo toto mlieko...to asi o vas?! ale ze ona ho pila na litre denne... |
ODPOVEDAŤ |
| | | | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670, mimibazar.sk/Dobrypastier (5.4.2013, 19:53) |
Neviem, či hovoril o mne - ale dosť dlho som ho ,,trápila,, svojimi otázkami Áno ja som ho počas krízy pila 2 l denne a fakt neskutočne pomohlo a bolo to toto kefírové mlieko - teraz, keď som relatívne stabilizovaná pijem tak liter denne. držím palčeky aby pomohlo aj Vám. |
ODPOVEDAŤ |
| | | | Liana R. (liaro) ID 62105 (5.4.2013, 19:58) |
ja som ho v podstate kupila tak zo srandy...a skusali ste aj napr. sojove mlieko?lebo sa mi nechce stale kupovat klasicek a sojove viem zarobit hocikedy |
ODPOVEDAŤ |