
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Viera H. (vieruska25) ID 114096 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Provensálske kurča[ recept č. 52867 zo dňa 18.3.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie stehná, paradajkový pretlak, biele víno, bazalka, soľ, olej, cesnak, čierne korenie, POSTUP PRÍPRAVY Kuracie stehná opražíme prudko na panvici. Osolíme, okoreníme a naukladáme do pekáča. Do výpeku prilejeme pohár bieleho vína, prípadne trošku vody, malý paradajkový pretlak, pridáme 2 strúčiky cesnaku a 1 čl bazalky. Omáčkou podlejeme kurča, môžeme ho ešte posypať troškou bazalky a dáme piect do rúry. Pred dopečením otvoríme pekáč, aby nám kuriatko schrumkavelo :) Podávame s opekanými zemiakmi. |
![]() | Jana F. (puco) ID 5669, mimibazar.sk/tomasmatus (14.4.2013, 14:57) |
Dnes som robila na obed. ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Monika Ú. (Sofia891) ID 161226 (20.3.2013, 9:32) |
vyzerá veľmi chutne ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |