. .. .. .. .. .. .
. .

zapekaný peceň (alebo pečený ježko, ako hovoria moje deti) - RECEPT 52806

Juliana Š. (julianecka) ID 3078
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.3.2006
Naposledy: 2.5.2020 12:28
Aktualizácia: 15.3.2013 13:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 174
RODINNÉ FOTOGRAFIE 8
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 55
NÁVODY 0

ČO DOM DAL

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 206 návštěvníkov)


zapekaný peceň (alebo pečený ježko, ako hovoria moje deti)


[ recept č. 52806 zo dňa  ]


zapekaný peceň (alebo pečený ježko, ako hovoria moje deti)


POTREBNÉ PRÍSADY

1 peceň chleba vcelku, tvrdý syr nakrájaný na plátky, šunka, saláma, jarná cibuľa, príp. to, čo máme radi - vynikajúco sa hodí aj plátková oravská slanina

POSTUP PRÍPRAVY

jednoduchý :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


peceň chleba (nám stačí polkilový, veľkosť závisí od počtu stravníkov - aj množstvo ostatných surovín) narežeme zúbkovaným nožom zhora skoro až ku spodnej kôrke - lepší je chlieb z predchádzajúceho dňa, ktorý už nemá takú tvrdú kôrku.


pripravíme si ostatné ingrediencie, ktoré plánujeme použiť - tu je vzorka z nich, v skutočnosti som použila šunky aj syra oveľa viac, nech nejeme čistý chlieb (napr. syr som mala goudu 400 g a veru som ho spotrebovala všetok)


...a povkladáme ich podľa svojho uváženia do narezaných medzierok. surovinami nešetríme, hlavne syra treba dať veľa, a čo najhlbšie, nech spodok chleba nie je suchý


chlieb položíme na suchý plech a pečieme, kým nie je syr rozpustený a šunka so salámkou nemajú pekné zapečené okraje


u nás to bola večera pre štyroch, ktorá sa zjedla na posedenie do poslednej omrvinky. syr sa krásne ťahal a chlebík bol chrumkavý až na spodnú kôrku, v striedke bolo fantasticky cítiť arómu šunky a salámy. u nás má toto v kategórii nie celkom najzdravších jedál päť hviezdičiek z piatich :-)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< torta pre sestrine ročné dvojičky | zapekaný peceň (alebo pečený ježko, ako hovoria moje deti)
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 47 (zobrazuje sa 1-20)1, 2, 3 ďalšie >>
Jozef A. (Liferax) ID 292711 (16.3.2017, 17:06)
Super. Určite vyskúšam pretože mi to pripadá aj ako skvelý nápad na posedenie namiesto jednohubiek. (clamp)
ODPOVEDAŤ
Romana B. (Petoro) ID 54428 (13.2.2016, 9:51)
Tak toto určite vyskúšam (Y)
ODPOVEDAŤ
Katarina P. (Lanah) ID 250627 (11.6.2015, 19:15)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Aneta M. (tupinka) ID 99609 (8.4.2015, 8:14)
ahoj je mozne ho aj ohriat, lebo by som ho urobila do roboty na oslavu, vdaka
ODPOVEDAŤ
Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (20.4.2015, 20:22)
anetka, ohriať sa dá, ale obávam sa, že by mohol stratiť svoju chrumkavosť... možno by som ho skôr dala v podstate dopiecť, ak máš tú možnosť *-)
ODPOVEDAŤ
Zdenka K. (neffinka) ID 104115 (30.6.2014, 13:16)
úplne úžasne, zjedol sa na posedenie (Y) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Martina S. (tyncatrnca1) ID 99751, mimibazar.sk/tyncatrnca1 (21.6.2014, 8:44)
(Y)Ďakujem za skvelý zlepsovak ja ro robievam na krajcoch chleba . Chlieb pokrajam na krajec a potom poukladam na čo mám chuť nakoniec dám plátky alebo struhany syr a zapekam no toto vyzerá super a je to rýchlejšie aj spratnejsie do pekaca ďakujem Tina ,-)
ODPOVEDAŤ
Martina M. (martina1206) ID 77815 (23.12.2013, 19:35)
vcera upeceny aj zjedeny :-) ja som to spravila ako rychly obed, decka si pochutnali a ja tiez... mnam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Dušan F. (brigitadusan) ID 280867 (30.11.2013, 13:46)
ppp :-D
ODPOVEDAŤ
hana h. (hankazk) ID 90615 (25.11.2013, 14:48)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Emília J. (misiak76) ID 172788, mimibazar.sk/misiak76 (23.10.2013, 8:16)
Julianka, recept vyskúšaný a pridávam sa k spokojným labužníkom.Skutočne treba dbať, aby sa syr dostal až na "dno" rozkrájaného chlebíka. Piekla som v plynovej rúre aj v alektrickej. Maminám doporučujem elektrickú! ak sa dá vybrať. Dakujem za receptík (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (Y)
ODPOVEDAŤ
Ivana F. (muska18) ID 44190, mimibazar.sk/muska18 (22.10.2013, 14:24)
a po upeceni sa to kraja ci mozem len tak odtrhavat?
ODPOVEDAŤ
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (18.10.2013, 21:46)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Daniela G. (Daniellag) ID 2439, mimibazar.sk/daniellag (18.10.2013, 21:42)
perfektny napad ..vyskusam (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Elena G. (LInda111) ID 90681 (18.10.2013, 19:51)
Je to super jedlo (cinky)sa nevedel dojesť ,aj svokra chvalila (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana F. (puco) ID 5669, mimibazar.sk/tomasmatus (6.10.2013, 11:34)
Julianka, dnes som robila na raňajky a (Y) (Y) (Y). Určite budem robiť častejšie. (clamp) (clamp) (clamp) Ďakujem za super nápad. (L)
ODPOVEDAŤ
Alena Kovencova (alka2404) ID 20456 (17.9.2013, 14:30)
urcite coskoro vyskusam!!!!!!
ODPOVEDAŤ
Eva V. (Eva Vadrnová) ID 144441 (16.9.2013, 15:24)
Výborné !!! (Y) (Y) (Y) (Y) prvý X sme robili vlani a odtedy hocikedy, deťom ( ale aj nám ) velmi chutí (Y) (Y) (Y) dávame niekedy aj klobásku, alebo slaninu mňaaaam (Y) :-) (Y) :-) (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (zhraskova) ID 149855 (16.9.2013, 14:57)
Práve sa pecníkový ježko pečie v rúre a skvelo rozvoniava ... (L) Ďakujem za skvelú inšpiáciu .. (Y)
ODPOVEDAŤ
lubomira s. (lubcaS) ID 85396 (26.7.2013, 21:34)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Slavomíra M. (slavca) ID 15072, mimibazar.sk/slavcamajercikova (15.7.2013, 18:34)
Ako dlho asi piecť?
ODPOVEDAŤ
Monika P. (Nomik83) ID 171508, mimibazar.sk/nomik83 (19.7.2013, 16:35)
ja som ho zapekala asi pol hodinku pri 200 C, ale podla mna ani tolko nebolo treba.. 20 minut je habadej.. len kym uvidis ze sa syr pekne roztiekol..
ODPOVEDAŤ
Celkom: 47 (zobrazuje sa 1-20)1, 2, 3 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu