Marlenka M. (Marlenkaa) ID 186058 |
|
Oblasť: Banská Bystrica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 23.1.2011 |
Naposledy: 29.9.2018 10:42 |
Aktualizácia: 26.9.2013 16:45 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
Moja KAVARMA - bravčové karé na zelenine
[ recept č. 52650 zo dňa 3.3.2013 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Bravčové karé, krkovička alebo kuracia prsia, 1 väčšia cibuľa, 2 papriky, 4 paradajky, zeleninový bujón, mleté čierne korenie, soľ, olej, bulharská soľ, petržlenová vňať, sušené huby, sušený cesnak, olej, plátkový syr
POSTUP PRÍPRAVY
Moja spomienka na letnú dovolenku :)
Bravčové karé si nakrájame na rezne, osolíme, okoreníme, ocesnakujeme a sprudka opečieme z oboch strán. Cibuľu, paradajku a papriku nakrájame na tenké kolieska. Na troška oleja cibuľku orestujeme, pridáme papriku, paradajku a sušené huby. Po chvíľke dusenia dochutíme soľou, sušeným cesnakom, bulharskou soľou, MČK, bujónom a petržlenovou vňaťou. Podľa potreby podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka. Zapekacie nádoby naplníme zeleninovou zmesou a bravčovým mäskom. Pečieme prikryté pri 200°C cca 40 minút. Potom nádoby odokryjeme, do každej vložíme plátok syra a zapečieme. Dobrú chuť! :)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
:)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
| Janette M. (Zinka16) ID 75844 (3.3.2013, 21:11) |
Ako dobre, že si pripomenula... aby neležali tie naše 2 nádobky z dovolenky z Bulharska len tak na polička |
ODPOVEDAŤ |
| | Marlenka M. (Marlenkaa) ID 186058 (4.3.2013, 18:53) |
veru tak, nech nie sú len na okrasu |
ODPOVEDAŤ |