Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Michaela B. (lotee) ID 91215 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)
Profiteroles velmi jednoduché :)
[ recept č. 52502 zo dňa 21.2.2013 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
stipka soly, 65g hladkej muky 150ml vody 50g masla 3 vajicka Slahacka vanilkovy puding cokoladova poleva
POSTUP PRÍPRAVY
V hrnci rozpustime vo vode maslo. Nechame zovriet, primiesame muku. Odpalujeme chvilku cesto. prelozime ho a nechame vychladnut. Pridame jedno vajce a vyslahame, potom 2he a 3tie vajicko. postupne slahame na hmotu. Naplnime vrecusko, potrieme plech na pecenie trosku olejom /maslom.. a vytlacame gulicky na plech, z cesta mi vyslo 20ks. nechame piect 220stupnov - 15-20 min. vybere ked su hnedozlate. spravime dierky do nich naplnime plnkou. moja plnka - vyslahame si slahaku s vanilkovym pudingom a plnime vrecuskom do studenych profiteroles. nakoniec ich oblievame cokoladoou. dobru chut :) |
 | kristína s. (nigina) ID 32120 (2.3.2013, 0:02) |
Chcem sa spýtať, či nedošlo k omylu...? šľahačka sa vyšľahá s vanilk. pudingom? Nie s vanilkovým cukrom? Neviem si predstaviť toto šľahať... a aké to môže byť. Veď pudingový prášok je vlastne škrob... to musí prejsť tepelnou úpravou. A nikde nie je napísaný cukor..? Teda pardon, nechcem tu mudrovať, len prosím o vysvetlenie Ďakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Michaela B. (lotee) ID 91215 (4.3.2013, 9:59) |
a nejde tam ziadny cukor do nicoho nieje to chyba |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana K. (zuzika81) ID 179386 (2.3.2013, 2:06) |
Je tam písaný vanilkový puding a nie pudingový prášok! Takže treba uvariť klasický puding aj s cukrom a až potom primiešať šlahačku  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Michaela B. (lotee) ID 91215 (4.3.2013, 9:59) |
ano puding uvaris a vyslahas so slahackou alebo naplnis na dva krat podla chuti : |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana C. (zuzannnna) ID 200604 (22.2.2013, 0:05) |
ahoj..co znamena:Odpalujeme cesto?...Dakujem...a vyzeraju chutne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Michaela B. (lotee) ID 91215 (1.3.2013, 21:47) |
super postup  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Michaela B. (lotee) ID 91215 (26.2.2013, 17:31) |
Ahoj, dakujem. no cesto mas v hrnci kde si zohriala to maslo, pridala muku a vytvarujes na ohni z neho tuhe cesto trosku ho tam povalas :D neviemt o opisat |
ODPOVEDAŤnahlásiť |