
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) ryžový nákyp (bez cukru, mlieka)[ recept č. 52250 zo dňa 5.2.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY ryža natural, ryžové mlieko, hrozienka, jabĺčka+ hrušky, biele tofu, šľahačka, prípadne slad POSTUP PRÍPRAVY budeme potrebovať trochu viac hrncov :-), ale ja som sa tohoto nákypu nevedela dojesť :-). 1. uvaríme si ryžu v ryžovom mlieku. 2. uvaríme si hrozienka 3. uvaríme si nakrájané jabĺčka + hrušky Uvarenú ryžu zmiešame s hrozienkami. Naukladáme do zapekacej (vyššej) misky. Ryža, na to jabĺčka a hrušky. Spravíme niekoľko vrstiev. Na vrch spravíme "nátierku" z tofu a to: rozmixujeme jedno biele tofu so sójovou šľahačkou, kto chce sladšie, tak aj so sladom a natrieme na vrch nákypu, necháme ešte zapiecť cca 20 minutiek. Ja som si tento nákyp robila bez korenín, ale dá sa pridať napr. škorica na jabĺčka, do ryže napr. kardamón, prípadne korenie 5 vôní atď.. Aj ovocie sa dá pomeniť - podľa chuti :-) |