
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Zdenka A. (barborkadt) ID 112640 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Špenátový prívarok[ recept č. 52154 zo dňa 29.1.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY balíček mrazeného špenátu, maslo, olej, soľ, cukor, ocot, smotana na varenie, hladká múka, cesnak. POSTUP PRÍPRAVY Špenát ako ho máme rady a robíme my.. Rozmrazenú kocku špenátu podusíme cca 15 minút na oleji. Pridáme cukor, soľ, cca 3 kúsky pretlačeného cesnaku a ešte chvíľku podusíme. Pre zjemnenie pridáme plátok masla..V 10 % smotane na varenie rozmiešame hl. múku a špenát zalejeme. Dochutíme octom. Ak je prívarok hustý rozriedime mliečkom. Podávame so zemiakovou kašou, špekačkou či volským okom. |
![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (2.5.2018, 17:54) |
Ocot do špenátu? To som fakt ešte nepočula. Takže to je kyselkavosladké? | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Veronika M. (weru3ka) ID 271855 (11.5.2013, 11:14) |
vyzera to super ale kolko toho cukru cca? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zdenka A. (barborkadt) ID 112640, mimibazar.sk/barborkadt (12.5.2013, 18:01) |
juj nemam to presne odmerane, ja davam podla chuti ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |