Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Viera Š. (lentilka1305) ID 36041 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
So strapcom hrozna...
[ recept č. 52136 zo dňa 28.1.2013 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
*
POSTUP PRÍPRAVY
* |
 | Gabriela V. (gabyk) ID 34732, mimibazar.sk/gabyk (29.1.2013, 15:02) |
peknucka,mozem sa spytat ako vy potahujete podkovu? mne sa to este z jedneho kusu marcipanu nepodarilo.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Viera Š. (lentilka1305) ID 36041 (29.1.2013, 16:38) |
Vyvaľkám si kruh a tak potiahnem. V strede narežem. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Gabriela V. (gabyk) ID 34732, mimibazar.sk/gabyk (1.2.2013, 21:41) |
Aj ja to tak robím no žiaľ vždy sa to v strede potrhá a musím to maskovať rôznymi ozdobami škoda ze nemôžem nájsť obrázkový postup ako na to.Možno aj to ze mam natenko vyvaľkaný marcipán sa to potrhá .Stále vám závodím aká je krásne potiahnutá v jednom kuse  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |