
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
katarina k. (misskate) ID 170780 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Klobaskova natierka[ recept č. 51725 zo dňa 31.12.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 120g udenej klobasky, sol, 150g masla, 120 g syra v crievku, 1 PL kecupu, 1 PL majonezy, POSTUP PRÍPRAVY Klobasku pomelieme. Syr rozmiesame s maslom, pridame kecup a majonezu. Nakoniec pridame pomletu klobasku a dobre pomiesame. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (31.12.2012, 10:17) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |