. .. .. .. .. .. .
. .

Šťavnatá Matilda - RECEPT 5155

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 36041 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Šťavnatá Matilda


[ recept č. 5155 zo dňa  ]


Šťavnatá Matilda


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:3 vajcia1 šálka práškového cukru1 šálka mlieka – všetko spolu zmiešať,pridáme :2 šálky polohrubej múky1 kypriaci prášok1 a ½ KL kakaaTvarohová plnka:2 tučné tvarohy2 vanilky1 Palmarin – spolu dobre vymiešaťŽelatínová plnka:7 dl limonády2 PL kryštálového cukru2 Zlaté klasyNecháme zovrieť a vychladnúť za občasného miešania.

POSTUP PRÍPRAVY

Na cesto upečené v tortovej forme natrieme najprv tvarohovú a na ňu želatínovú plnku. Necháme stuhnúť.

Je to veľmi jednoduché a naozaj osviežujúce.
<< BARI - koňak - výborný a trváci | Šťavnatá Matilda | Soté ala GABA >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu