končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
DIA RECEPTY |
Jana H. (jana9061) ID 164741 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) dia briošky[ recept č. 51519 zo dňa 16.12.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500g celozrnnej jemne mletej múky, 50g stéviového cukru, droždie, 200ml mlieko, 125g masla, 2 vajcia, štipka soli, 1 CL citrónovej kôry, 2 hrste hrozienok, rum alebo rumovú arómu POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI potrebné prísady: 500g celozrnnej jemne mletej múky, 50g stéviového cukru, droždie, 200ml mlieko, 125g masla, 2 vajcia, štipka soli, 1 CL citrónovej kôry, 2 hrste hrozienok, rum alebo rumovú arómu hrozienka si namočíme do rumu, alebo vo vode s rumovou esenciou aby napuchli, na cca 3-4 hodiny z vlažného mlieka, cukru a droždia si urobíme kvások vajíčka si vymiešame do múky pridáme maslo, vajcia, soľ a citrónovú kôru a vypracujeme cesto do vypracovaného cesta pridáme hrozienka a ešte premiešame a necháme vykysnúť na pomúčenej doske si rozvaľkáme polovicu cesta cesto si rozdelíme na pásiky kraje pásikov zahneme a spracujeme do valca pásik si prevlečieme do slučky vrchný koniec zahneme do spodu spodný koniec prevlečieme hore do stredu briošky ukladáme na papier na pečenie a potrieme rozmiešaným vajcom a dáme piecť upečené briošky OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Andrea K. (samajka) ID 19838, mimibazar.sk/samajka (22.12.2012, 16:41) | |
ODPOVEDAŤ |