
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Emília K. (emily2) ID 20452 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Gaštanové rezy[ recept č. 5140 zo dňa 28.4.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Na piškótu: 4 vajcia, 6 pol.lyžíc kr.cukru, 6 pol.lyžíc polohr.múky, 1 dl oleja, 1 pol.lyžica kakaa, 1 bal. prášku do pečivaNa plnku: 1/2 masla, 3 pol.lyžice práš.cukru, 1 kocka gaštanového pyré, 1 bal. Zlatého klasu, 3 dl mliekaNa karamelovú šľahačku: 4 pol.lyžice kryš.cukru, 3 dl mlieka, 2 práškové šľahčky + 1 stužovač POSTUP PRÍPRAVY Piškóta: Celé vajcia vyšľaháme, pridáme olej, múku, kakao a prášok do pečiva. Premiešame, dáme piecť, necháme vychladnúť - natrieme plnkou. Plnka: Z mlieka a zlatého klasu uvaríme hustú kašu, ktorú necháme vychladnúť. maslo, práškový cukor a gaštanové pyré dobre vymiešame a primiešame do vychladnutej kaše. Na plnku dáme karamelovú šľahačku. Karamelová šľahačka: cukor upálime na karamel, no prv než sa rozpustí, zalejeme ho mliekom. Po vychladnutí ho zmiešame so šľahačkami a stužovačom a vyšľaháme. Navrch môžeme nastrúhať čokoládu, zákusok chutí famózne. |
Eva L. (EvkaL) ID 158 (16.10.2008, 18:13) |
A este kolko gramov masla? Ked pouzijem Heliu, tak polovicu, alebo myslite to male klasicke maslo? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva L. (EvkaL) ID 158 (16.10.2008, 18:10) |
Emily, chystam sa ho urobit, ale mi nie je celkom jasne kedy pridat to mlieko do karamelu, aby som nieco nepokazila. Takze vtedy ked uz zacina sa topit, alebo este do studeneho cukru. Eva |
ODPOVEDAŤnahlásiť |