
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
Natali F. (druna) ID 217609 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Fasirka vo forme[ recept č. 51357 zo dňa 8.12.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY mlete miesane maso,nemusim uvadzat ,ze maso si mozete pomliet doma cca 750g pol na pol hov.a bravc. 1 stredna cibula , nakrajana na kocky,vlozime do mixera a rozmixujeme, cierne mlete korenie,cervena mleta paprika sladka,2 vajcia,struhanka a trochu olivoveho oleja. POSTUP PRÍPRAVY cele zmiesame,do podlhovastej formy na kolac vlozime alobal tak aby sme to mohli zabalit a do toho papier na pecenie,pridame zmes a dobre zabalime /zmes mozeme "vyvalkat" a vlozit do nej platky syra,no a zatocit, pecieme cca 30 min potom opatrne rozbalime a este otvorene trosku dopecieme5-10 min pri teplote 180-200 stupnov.Sledujeme,aby sa nam to nespalilo. Podavame so zemiakovym pyre. Dobru chut! |