. .. .. .. .. .. .
. .

kokosový kmeň - RECEPT 51289

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 164741 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


kokosový kmeň


[ recept č. 51289 zo dňa  ]


kokosový kmeň


POTREBNÉ PRÍSADY

400g kokos, 200g sušené mlieko, 300g práškový cukor, 60g vanilkový cukor, 250g maslo, 500g kryštálový cukor, 100ml voda, kakao, potravinárske farbivo, kokos na obaľovanie

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

potrebné prísady: 400g kokos, 200g sušené mlieko, 300g práškový cukor, 60g vanilkový cukor, 250g maslo, 500g kryštálový cukor, 100ml voda, kakao, potravinárske farbivo
do väčšej nádoby nasypeme kokos, práškový cukor, vanilkový cukor, sušené mlieko a všetko spolu premiešame
vodu s kryštál.cukrom dáme variť. Cukrový sirup necháme variť až kým nezačne bublotať.
do teplého sirupu nakrájame maslo a necháme ho roztopiť
sirup z maslom vlejeme do sypkéj hmoty a premiešame. Miešame až kým sa s toho nespraví tuhá hmota, ak by to bolo velmi sypké môže sa pridať trochu vody
vypracované kokosové cesto rozdelime na 3 časti. Jednu časť si dáme bokom, zostane biela
do jednej časti primiešame kakao, a dostaneme hnedú hmotu
do druhej pridáme potravinárske farbivo, čím dostaneme druhy odtien hmoty
zoberieme si trochu z fialovej hmoty a spracujeme ju na tenky valček
zoberieme si z bielej hmoty, ktorú vyvaľkáme
fialovu časť obalíme bielou časťou
rozvaľkáme časť z hnedej hmoty
a hnedou hmotou potom znovu obalime bielu hmotu
celú spracovanú časť rozdelíme na menšie časti
a stláčaním formujeme kokosové kmene do požadovaného tvaru
kokosový kmeň obalíme v kokose. Obaľujeme hneď po spracovaní, kým neuschne.
alebo možeme spojiť dve alebo viacej farebných hmôt do guľky
s ktorých vytvárame kokosové kmene a obalíme v kokose


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Tenisová | kokosový kmeň | Princezná >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina F. (mata3636) ID 133276 (2.12.2012, 19:48)
Fúha, riadna sladká bomba, 800g cukru. Ale vyzerá to dobre
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu