
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
PIZZA |
Eva V. (vinka) ID 5640 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Pestré štvorce[ recept č. 511 zo dňa 29.10.2006 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY lístkove cesto * 1 malá cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1PL oleja, 400g ošúpaných paradajok z konzervy, 1 lyžička soli, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, 1lyžica miešaných posekaných bylinkových vňatí /môžeme nahradiť aj sušenými/ * Na obloženie - všetko čo máte radi na pizzi - saláma, šunka, olivy, huby, kukurica, atd. ..., 200g strúhaného ementálu. POSTUP PRÍPRAVY Další recept pre pizza fanúšikov, ktorí nemajú chuť a čas robiť cesto ;)... Príprava omáčky: Cibuľu a cesnak očistíme a nadrobno nakrájame. Opražíme ich na oleji do sklovita. Pridáme nakrájane paradajky, soľ, korenie a dusíme prikrité cca 15 min. Nakoniec pridáme bylinky. (Touto omáčkou možete natierat aj "original" cesto na pizzu, je to určite lepšie ako obycajný kečup ;) !!!) Cesto si rozvaľkáme a rozrežeme na 10 štvorcov /prípadne obdlžníkov/. Plech opláchneme studenou vodou a naukladáme naň štvorce. Tie natrieme omáčkou a podľa chuti a obsahu chladničky obložíme ;). Vrch posypeme strúhaným syrom. Nechame ich asi 15 min. odpočinúť. Pečieme 15 - 18 min. vo vyhriatej rúre na 220°C. Podávame horúce. |