
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Gabriela B. (GabrielaB.) ID 239449 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Nepečené kokosové koláčiky[ recept č. 51091 zo dňa 23.11.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Obľubujem kokosové koláčiky. Toto sú naše nepečené varianty a s nadšením príjmem ďalšie inšpirácie. POSTUP PRÍPRAVY Oplátky s kokosom: Recept 1: 1 maslo /palmarin/), 1 salko, 1 kokos (200g), želé cukríky, hrozienka, 4 oplátky, džem. Maslo rozpustime nad parou, pridáme salko, kokosovú múčku a nakoniec želé cukríky a hrozienka. Oplátky natrieme džemom, na to dáme kokosovú zmes a znovu oplátky. Zaťažíme. Recept 2: 1 palmarin, 1 kokos (200g), 15 dkg cukru, 2 dcl mlieka, 1 balík tmavých piškót, 4 oplátky, slivkový lekvár, rum. Mlieko s cukrom prevaríme a zaparíme ním kokosovú múčku. Do vychladnutého zamiešame palmarín, resp. maslo. 2 oplátky natrieme džemom, dáme 1/2 kokosovej plnky, na to piškóty namočené v rume. Na piškóty natrieme druhu polovicou plnky. Prikryjeme 2 oplátkami spojenými s džemom (lekvárom). Kokosový valec: 25 dkg práškového cukru, 1 kokos, 1 salko, 10 dkg sušené mlieko. Suroviny spracujeme na cesto a rozdelíme na 3 časti. Jednu zafarbíme kakaom, druhú červeným potravinárskym farbivom. Z cesta vytvarujeme 3 valčeky a zošúľame do rolády. Nepečená kokosová (ne)roláda: Cesto: 5 balíčky marína keksy (500g), 4 lyžice kakaa, 1/2 dcl rumu, 100g práškového cukru, cca 1 dcl silnej čiernej kávy. Sušienky rozdrvíme, pridáme ostatné suroviny a spracujeme na cesto. Kávu pridáme podľa potreby. Kakaové cesto si rozdelíme na tri rovnaké časti. Plnka: 250g masla, 300g práškového cukru, 150g kokosu. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom. Pridáme kokos. Tmavé cesto rozvaľkáme, natrieme bielou plnkou. Postup opakujeme. Vrch koláča je tmavé cesto. Užasne kokosové rezy: 40dkg práškového cukru, 1 kokos (20dkg), 20dkg sušeného mlieka, 1/2 pohára vody. Všetko spolu zamiesime. Rozdelíme na 4 časti. Čokoláda: 30 dkg čokolády, 15-20 dkg tuku. Biele cesto rozvaľkáme na folií (papieri, sáčku), natrieme čokoládou. Keď čokoláda stuhne otočíme opačne. Jednotlive biele cesta (4 platy) spájame čokoládou. S koláčikom je babračka, ale je užasny. |
Monika T. (monka191) ID 302447 (28.4.2015, 22:36) |
Dobrý deň, nechcete sa zapojiť do našej súťaže "Milijeme sladké" .Podeľte sa s nami o vaše fotografie a recepty zákuskov, koláčov a dezertov a vyhrajte fantastický kuchynský robot BOSSCH MUM s kompletným príslušenstvom a až 3 ceny poroty. Tak neváhajte, bezplatne sa zaregistrujte na našej stránke www.talentagent.sk a pridajte svoju fotografiu do súťaže už teraz.Hlasovanie spúšťame už 3 mája... Ďakujeme ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (24.11.2012, 9:09) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |