
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Jo R. (Llaela) ID 261426 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Fondan s bielou cokoladou, brusnicami a pistaciovymi orieskami[ recept č. 51040 zo dňa 22.11.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 400g bielej cokolady * 400g salka * vanilkovu prichut * za hrst susenych brusnic * za hrst pistaciovych na sucho oprazenych nesolenych orieskov (50 kusov) POSTUP PRÍPRAVY Jednoduchy a rychly recept na uzasne chutne a krasne vianocne cukrovinky:) Pripravte si nadobu do ktorej date fondan vychladnut - moze to byt silikonova forma alebo nadoba vystlana papierom na pecenie. Nad parou nechate roztopit bielu cokoladu. Pridajte salko a dobre premiesajte. Pridajte vanilkovu prichut, brusnice a pistaciove orechy (nechajte si par na ozdobenie). Vylejte zmes do formy a ozdobte vrch. Dobre nechajte vychladnut pre krajanim. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (15.12.2012, 15:22) |
dakujem za inšpiráciu - urobila som s papájou a mandlami .... ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jo R. (Llaela) ID 261426 (16.12.2012, 14:58) |
Znie to dobre, mozno by to bolo vyraznejsie s tmavou cokoladou ? Ale urcite to musi dobre chutit ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana Č. (Jacech) ID 220169 (8.12.2012, 20:40) |
Dobrý deň, chcela by som dať fondán do formy na terinu. Bude sa mocť potom nakrájať na tenšiu hrúbku, asi 0,5 cm, keď je krehký? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jo R. (Llaela) ID 261426 (9.12.2012, 15:43) |
Neviem naisto, ale myslim si ze by to nemal byt problem. Nie je to take krehke ze sa rozpadava - len ma taku drobivu consistenciu..neviem ako to vysvetlit. Ak budete mat tehlu, krajanie na asi 2cm hrubku a potom ten platok nie je problem. | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Ľubica Ž. (aciva) ID 77720 (4.12.2012, 21:36) |
Ake by to bolo v papierových košíčkoch? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jo R. (Llaela) ID 261426 (6.12.2012, 12:29) |
Velmi narocne na cas a pracu - hmota je husta a rychlo tuhne. Tiez ten farebny effect by sa stratil ktory sa ziska prekrojenim, neodporucam kosicky. | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Daniela H. (Češka) ID 23282 (27.11.2012, 14:49) |
no tak toto musí byť super ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Denisa K. (kadulka) ID 44899, mimibazar.sk/kadulka (26.11.2012, 22:36) |
dobrý večer, chcem sa opýtať a to sa varí tak dlhšie, či sa to len roztopí? a je to potom také tvrdé, že s to dá krájať?Ďakujem. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jo R. (Llaela) ID 261426 (27.11.2012, 14:05) |
Je to hotove ked je roztopena cokolada dobre zmiesana so salkom. Stuhne to v chladnicke asi za hodinu - bude to dostatocne pevne na krajanie, ale krehke. | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Rattus N. (gyroida) ID 260643 (22.11.2012, 22:41) |
Joj, ja sladke lubim...a tot vyzera velmi lakavo...nu, ale podla ingrediencii aj fin. narocne...hmhm |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
eva t. (mimi1968) ID 114154 (22.11.2012, 20:46) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (22.11.2012, 19:09) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |