. .. .. .. .. .. .
. .

Fondan s bielou cokoladou, brusnicami a pistaciovymi orieskami - RECEPT 51040

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

VIANOČNÉ CUKROVINKY

ID 261426 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)


Fondan s bielou cokoladou, brusnicami a pistaciovymi orieskami


[ recept č. 51040 zo dňa  ]


Fondan s bielou cokoladou, brusnicami a pistaciovymi orieskami


POTREBNÉ PRÍSADY

400g bielej cokolady * 400g salka * vanilkovu prichut * za hrst susenych brusnic * za hrst pistaciovych na sucho oprazenych nesolenych orieskov (50 kusov)

POSTUP PRÍPRAVY

Jednoduchy a rychly recept na uzasne chutne a krasne vianocne cukrovinky:)

Pripravte si nadobu do ktorej date fondan vychladnut - moze to byt silikonova forma alebo nadoba vystlana papierom na pecenie.

Nad parou nechate roztopit bielu cokoladu. Pridajte salko a dobre premiesajte. Pridajte vanilkovu prichut, brusnice a pistaciove orechy (nechajte si par na ozdobenie). Vylejte zmes do formy a ozdobte vrch. Dobre nechajte vychladnut pre krajanim.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

TBC
TBC


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Vianocne medovniky s okienkom | Fondan s bielou cokoladou, brusnicami a pistaciovymi orieskami | Jednoduche kokosove nepecene venceky na stromcek >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (15.12.2012, 15:22)
dakujem za inšpiráciu - urobila som s papájou a mandlami .... :) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jo R. (Llaela) ID 261426 (16.12.2012, 14:58)
Znie to dobre, mozno by to bolo vyraznejsie s tmavou cokoladou ? Ale urcite to musi dobre chutit :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana Č. (Jacech) ID 220169 (8.12.2012, 20:40)
Dobrý deň, chcela by som dať fondán do formy na terinu. Bude sa mocť potom nakrájať na tenšiu hrúbku, asi 0,5 cm, keď je krehký?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jo R. (Llaela) ID 261426 (9.12.2012, 15:43)
Neviem naisto, ale myslim si ze by to nemal byt problem. Nie je to take krehke ze sa rozpadava - len ma taku drobivu consistenciu..neviem ako to vysvetlit. Ak budete mat tehlu, krajanie na asi 2cm hrubku a potom ten platok nie je problem.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ľubica Ž. (aciva) ID 77720 (4.12.2012, 21:36)
Ake by to bolo v papierových košíčkoch?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jo R. (Llaela) ID 261426 (6.12.2012, 12:29)
Velmi narocne na cas a pracu - hmota je husta a rychlo tuhne. Tiez ten farebny effect by sa stratil ktory sa ziska prekrojenim, neodporucam kosicky.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Daniela H. (Češka) ID 23282 (27.11.2012, 14:49)
no tak toto musí byť super (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Denisa K. (kadulka) ID 44899, mimibazar.sk/kadulka (26.11.2012, 22:36)
dobrý večer, chcem sa opýtať a to sa varí tak dlhšie, či sa to len roztopí? a je to potom také tvrdé, že s to dá krájať?Ďakujem.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jo R. (Llaela) ID 261426 (27.11.2012, 14:05)
Je to hotove ked je roztopena cokolada dobre zmiesana so salkom. Stuhne to v chladnicke asi za hodinu - bude to dostatocne pevne na krajanie, ale krehke.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Rattus N. (gyroida) ID 260643 (22.11.2012, 22:41)
Joj, ja sladke lubim...a tot vyzera velmi lakavo...nu, ale podla ingrediencii aj fin. narocne...hmhm
ODPOVEDAŤnahlásiť
eva t. (mimi1968) ID 114154 (22.11.2012, 20:46)
(Y) :-) :-) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (22.11.2012, 19:09)
|:o) |:o) |:o) |:o)toto sa mi veľmi páči,si šikuľka (F) (K) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu