
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Natali F. (druna) ID 217609 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KAZAN NTIPI[ recept č. 50379 zo dňa 14.10.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Tato dobrotka pochadza z Malej Azie.V preklade to znamena doslova skrabanie,vyskrabavanie kotla.Je to uzasny dezert,neuveritelne jednoduchy,neni co pokazit! 1.5 litra mlieka, 350gr krystalovy cukor, 1 vanilkovy cukor ,100gr maslo ,150g Solamylu,ja som tento krat pouzila Zlaty Klas ale doporucujem pre jemnost chuti Solamyl 2.5-3 platky zelatiny POSTUP PRÍPRAVY Zapneme si ruru na 220 stupnov Do hrnca dame zohriat,ale nie zovriet mlieko,cukor,vanilkac,maslo pridame zelatinu,a zamiesame Solamyl Riadne miesame ,aby sa nam spodok nepripalil, akonahle to zhustne odstavime nabok. Potrebujeme hlbsi plech mensi 30 krat 40 natrieme spodok plechu trochou kremu a posypeme krystalovym cukrom a dame zkaramelizovat do rury na tmavohnedo teda skoro az spaleno! zalejeme to kremom,ktory nechame vychladnut a potom dame do chladnicky na taku hodinku dve a mozeme krajat.Doporucujem na vyberanie z plechu plosku sirsiu varechu! Dobru chut!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Lenka A. (Ledura) ID 170706 (31.10.2013, 21:50) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina M. (matahari1974) ID 178038, mimibazar.sk/matahari1974 (18.10.2012, 22:51) |
stojí to za vyskušanie .... | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (16.10.2012, 20:48) |
fuha! zbadala som to až teraz. zajtra vyskúšam ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina C. (mg6683) ID 13550, mimibazar.sk/mg6683 (16.10.2012, 20:11) |
no prave na tom pracujem ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Natali F. (druna) ID 217609 (16.10.2012, 20:35) |
drzim palce!!!!!!je to ale sup sup,varime za staleho miesania do zhustnutia!! ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina C. (mg6683) ID 13550, mimibazar.sk/mg6683 (16.10.2012, 20:45) | |
uz sa chladi ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Natali F. (druna) ID 217609 (18.10.2012, 22:23) | ||
haha no predstavte si ze oni tam davaju pol kg cukru ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana K. (lexis79) ID 25986 (16.10.2012, 16:08) |
Λατρεω αυτο το γλυκο - úžasný dezert uvidime ako vyjde tento recept.Originál je super. ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Natali F. (druna) ID 217609 (16.10.2012, 17:17) |
tak zatial si vsetci Greci pochvalovali! ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Ľubica B. (merlin_ja) ID 115208 (15.10.2012, 19:15) |
a nebude mi z toho zle, keď sa ten solamyl nevaril, len zohrial? ![]() ![]() ![]() akurát mi karamelizuje na to cukor. ![]() ![]() ![]() ináč ani na teplo to nie je zlé - len sa to tak divne ťahá ako .... ..... a nedala som želatínu, zabudla som. no čo už! ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Natali F. (druna) ID 217609 (16.10.2012, 17:16) |
ale vari sa akoby nie chvilu az kym nezhustne na krem!!!!!!!!! ![]() zohreje sa najskor mlieko s cukrom pridame maslo a potom ten solamyl alebo zlaty klas co mame a tie zelatiny!!!!!!!!!!Varime az kym nezhustneale za staaaaleho miesania ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (14.10.2012, 23:13) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Silvia B. (Pata1) ID 49979 (14.10.2012, 21:50) |
Vyzerá to zaujímavo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() môže to byť aj veľmi dobré....skúsim ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Natali F. (druna) ID 217609 (14.10.2012, 23:24) |
budem rada,napiste potom ako chutilo ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |