. .. .. .. .. .. .
. .

pre babku na 64 - RECEPT 49952

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 34933 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


pre babku na 64


[ recept č. 49952 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


pre babku na 64


POTREBNÉ PRÍSADY

piškótové cesto našťavené kávou s rumom, plnka: mascarpone so šľahačkou, torta potretá marhuľovým džemom a potiahnutá čokohmotou z Milky čokolády

POSTUP PRÍPRAVY

*

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

*


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Cícerová polievočka | pre babku na 64 | Cheesecake s čokoládovou penou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Dasa K. (DasaKrup) ID 125749 (21.9.2012, 11:07)
peknučká...a čokohmota veľmi vydarená... (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Erika T. (eki77) ID 34933 (29.9.2012, 21:46)
no, tú čokohmotu som robila na dvakrát, lebo prvý krát som jej mala málo - ale s touto prvou sa mi robilo ozaj super, aj sa mi perfektne otlačila na to šablóna. Ale keďže jej bolo na potiahnutie celej torty málo, na druhý deň som ešte dorobila ďalšiu a spojila to, a to už nebolo také ako deň predtým :-( - asi som mala dať trochu viac pšenič. sirupu. Teraz som to robila z Milky čokolády - to bola fajnota. Pred mesiacom som robila z Lidlovej čokolády na varenie, ale tá bola riadne "tvrdá", aj torta sa zle krájala... no ale učíme sa, nie? :-).
ODPOVEDAŤ
Dasa K. (DasaKrup) ID 125749 (2.10.2012, 13:53)
no ja tiež nejak často bojujem s čokohmotou.. ,-) ja som nedávno robila z bielej čokolády a pšeničného sirupu a ako som ju miesila v rukach, normalne mi z nej tieklo..tak som to povytláčala...už to bolo lepšie..ale keď z nej aj modelovala, tak sa
dosť lepila...proste asi neviem tak presne odhadnúť ten pomer..na 100 gramov čokolády som dala 1 a štvrť lyžice..tak mi to radili...
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evita76) ID 15730 (19.9.2012, 6:40)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (^) (^) (^)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu