končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Erika T. (eki77) ID 34933 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | pre babku na 64[ recept č. 49952 zo dňa 18.9.2012 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY piškótové cesto našťavené kávou s rumom, plnka: mascarpone so šľahačkou, torta potretá marhuľovým džemom a potiahnutá čokohmotou z Milky čokolády POSTUP PRÍPRAVY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Dasa K. (DasaKrup) ID 125749 (21.9.2012, 11:07) | |
peknučká...a čokohmota veľmi vydarená... | |
ODPOVEDAŤ |
Erika T. (eki77) ID 34933 (29.9.2012, 21:46) | |
no, tú čokohmotu som robila na dvakrát, lebo prvý krát som jej mala málo - ale s touto prvou sa mi robilo ozaj super, aj sa mi perfektne otlačila na to šablóna. Ale keďže jej bolo na potiahnutie celej torty málo, na druhý deň som ešte dorobila ďalšiu a spojila to, a to už nebolo také ako deň predtým - asi som mala dať trochu viac pšenič. sirupu. Teraz som to robila z Milky čokolády - to bola fajnota. Pred mesiacom som robila z Lidlovej čokolády na varenie, ale tá bola riadne "tvrdá", aj torta sa zle krájala... no ale učíme sa, nie? . | |
ODPOVEDAŤ |
Dasa K. (DasaKrup) ID 125749 (2.10.2012, 13:53) | |||
no ja tiež nejak často bojujem s čokohmotou.. ja som nedávno robila z bielej čokolády a pšeničného sirupu a ako som ju miesila v rukach, normalne mi z nej tieklo..tak som to povytláčala...už to bolo lepšie..ale keď z nej aj modelovala, tak sa dosť lepila...proste asi neviem tak presne odhadnúť ten pomer..na 100 gramov čokolády som dala 1 a štvrť lyžice..tak mi to radili... |
|||
ODPOVEDAŤ |
Eva M. (evita76) ID 15730 (19.9.2012, 6:40) |
ODPOVEDAŤ |