. .. .. .. .. .. .
. .

Chilli džem s kuracím mäskom - RECEPT 49791

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 156112 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Chilli džem s kuracím mäskom


[ recept č. 49791 zo dňa  ]


Chilli džem s kuracím mäskom


POTREBNÉ PRÍSADY

Na džem: 250 g nakrájaných paradajok, 2 chilli papričky, 1 malý pretlak, 2 strúčiky cesnaku, 30 g rozienok, 2 cm kúsok zázvora, 150 g hnedého cukru, 50 ml červeného vinného octa Mäsko: 2 kuracie prsia, mčk, soľ, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko narežeme na tenké plátky. Osolíme a okoreníme ich. Dáme ich do uzatvárateľnej misky, zalejeme ich olejom - stačí 3 - 4 lyžice a odložíme do chladničky na pár hodín.
Potom mäsko opečieme z oboch strán. Stačí cca 4 min. z každej strany.

Džem:
1. Paradajky, chilli, cesnak, hrozienka a zázvor rozmixujeme na pyré.
2. Pridáme pretlak,, cukor, ocot a necháme na slabom ohni variť cca 30 min.
3. Podľa chuti osolíme a okoreníme.


Podávame s opečenou bagetkou.
<< Kukuričné placky | Chilli džem s kuracím mäskom | Zapekaný chlieb s plnkou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marta K. (marta7) ID 34320 (21.9.2012, 19:41)
Ivanka, chcela by som vyskúšať receptík na ten chilli džem, vyzerá (Y)len sa chcem spýtať, že na obrázku v ňom vidno aj nejaké kúsky a v recepte píšete, že sa to má rozmixovať na pastu. *-) *-)To tam ešte potom niečo pridáte? *-) *-)Vďaka za odpoveď. (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (21.9.2012, 20:16)
Martuška, nie, len mi to môj mixer dobre nerozmixoval, čo vôbec nebolo na škodu
ODPOVEDAŤ
Jana H. (redbat) ID 68003 (9.9.2012, 19:33)
hmmm ten dzemik vyskusam... je to nieco ako chatni (čatní)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (9.9.2012, 20:27)
áno máš pravdu
ODPOVEDAŤ
Jana H. (redbat) ID 68003 (10.9.2012, 17:11)
prosim ta aky pretlak konkretne pouzivas?
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (10.9.2012, 21:25)
používam výlučne Valfrutta, je v takých malých papierových krabičkách, predávajú ich tri spolu. Najviac sa mi osvedčil
ODPOVEDAŤ
Jana H. (redbat) ID 68003 (11.9.2012, 12:16)
diky... len som nevedela ci taky ten plechovkovy alebo aky... taky podobny ako ty pouzivam, ale od podravky... mozno konecne cez vikend skusim recept... musim dokupit hrozienka a chilly
ODPOVEDAŤ
Jana H. (redbat) ID 68003 (16.9.2012, 12:12)
no prave sa to vari.. nabuduce dam ale menej cukru alebo hrozienok... dala som len 100 g cukru a 30 g hrozienok ale je to na mna az moc sladke... a este som pridala skoricu, klinceky a cibulu... a horcicne semienka
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (8.9.2012, 21:07)
Ivanka... ale že akú lakocinku si Ty zrobila... veeeľmi zaujímave, ukladám a isto niekedy vyskúšam... (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (8.9.2012, 21:31)
Joj, lakocinka beru dobra, zmes sladkého a chilli ja môžem. (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu